Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben palmers ve badger balm kullanıyorum ikisini dönüşümlü nemlendirmeye arttırabilirsin cnm Gunde bir kullanıyorsan 2 3 yapabilirsin ihtiyacına göre ama genetikse tabiki çatlamamız kaçınılmaz
Ya aslında çatlamam hiç yoktu ilk gebelikte ailemdede yok bende o yuzden önemsemedim geçen gün farkettim 1 kere süruyodum arttırayım bari

Kızlar doktorum 30. Haftadan sonra yatış yapacağız öyle takip edeceğim dedi tabi nisanın ilk haftası sanırım yatış olacak bu ay herşeyimi hazırlamam lazım. Böyle düşünmüyordum ya ben
Yaaaaa kuzuummmm üzülme var bundad abir hayır seni önlem aliyolarr boyle kontrol olmasıda iyi birşey sakın uzme kendini sakin oll herşey yoluna giricek

Hahahah benim bi yakınımda gece işemeğee kalkmış çişi geldi sanmış işemiş nese gitmis yatmış geriye uyuyorken bi baktı bi su geldi yatak ıslanmış öyle anlamış doğum geldigini

Neyse ki yatak ıslanmışta anlamış :))

Reactions: Jou
pişik için sudocrem veya penaten alıcam durunun granül sabununu aldım ama nedense kokusundan mı ne cok sevmedim. baby me ya da sivenonun sıvı deterjanını araştırcam bi de

Evet evet benim arkadaşım doğum yaptı sezeryanla yaşı biraz var. Ona da yapmışlar mesela hani erken falan da değildi. Ablama yapmamışlardı. Yani mecbur olunca yaptırıyoruz tabi

Yakın takipte kalman en hayırlısı canım. 30 dan sonra pek bir şey kalmıyor zaten. Ben 35 haftada doğum yaptım 5 gün küvezde yattı,hiç yatmayanda var. Yine de gününde doğar inşallah içini ferah tut,çok geçmiş olsun ❤

pişik için sudocrem veya penaten alıcam durunun granül sabununu aldım ama nedense kokusundan mı ne cok sevmedim. baby me ya da sivenonun sıvı deterjanını araştırcam bi de
Sudocream düşünüyordum bende içeriğine bakmadım daha ama bir arkadaş onunda çok temiz değil dedi. Böyle karma karışık bir durum.. Bakalım en sonunda neye karar vericem

Çok saol canım inş inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…