Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ooo karadenizliyuhh bende aslen rize

Aaayyhhh bizim kız şuan kudurduuuuuu
Desen titriyo ya değişik niye öyle oluyorki varmı aranızda titreme başka hıçkırıkta ayrı şekilde yapıyo aboovv
O titreme bende de oluyor seyriyor gibi demi bende hıçkırık yakalayamadım ama bugün arka arkaya çok oldu iş yerinde belki o hıçkırıktı tekme değildi de

MC06 canım nasıl oldun gidebildin mi doktora?
Teşekkür ederim canım. Misafirim var giremedim bugün pek canım.Yarın sabah gidicem şeker.yükleme+muayene.Bu akşam da 1 saate yakın kasılmalarım ve sancım oldu.Bakalım yarın ne diyecek doktor.

Bn ilk doğumumda da hep zeytinyağı kullandım dr um da hatta onay vermişti en iyisi doğalı diye. Şimdi de zeytinyağı kullanıyorum düzenli her gece yatmadan sürerim

Aa aynı şehirdeyiz ne güzel

Çatlamağa musaitt ne kullanırsan kullan
Yağlar bende hiç işe yaramamıştı sabah öğle akşam, ve sabaha karşı bir kaç kez kalıp halinde yağlanmama rağmen 17.haftamda çatlamaya başlamıştım. Bi yandan heralde genetik diyordum bi yandan da yağların bende işe yaramadığı o kadar çok belliydi ki; kuruluk ve kaşıntı hep vardı. Sonra cerave'yi keşfettim ve resmen rahat ettim. O kadar memnunum ki anlatamam. Günde minimum 4-5 kere yağlanan ben artık yalnızca bir defa kremleniyorum ve yeterli oluyor. Fiyatı da öyle mustela, lierac gibi değil hatta şuan kampanya var eczanede 350 gramı 99 tl. Krem arayışı olan herkese öneriyorum. Bu arada topicremi de öneririm onu da duştan sonra kuruyan vücudum için kullaniyorum. Krglhly

Bu arada benim kullandığım yağlar: hindistan cevizi, kakao yağı ve elasticity adinda icinde bir sürü yağ olan bir üründü. Çoğu kişi de bu yağlar işe yarıyor hatta sadece zeytin yağı kullanıp çatlamayan insanlar da var ama dediğim gibi bende hiç bir işe yaramadılar. Doğru dürüst emmiyordu bile cildim bu yağları.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…