Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Akşam benimde toplanma oldu bebekte hep ama bebeğin hareketleri düzenliydi geçti zaten ama yine de doktora mesaj atacağım

Sabah kalktığımda bebek sağ tarafa toplanmıştı karnım semsertti sonra normale döndü 5 dk içinde. Uygulamarda hep söylüyor arada olacağını ama sen yinede tabi doktora danış canım için rahat etsin

Teşekkür ederim canım. Misafirim var giremedim bugün pek canım.Yarın sabah gidicem şeker.yükleme+muayene.Bu akşam da 1 saate yakın kasılmalarım ve sancım oldu.Bakalım yarın ne diyecek doktor.
Yaa inşallah bir sıkıntı yoktur haber ver mutlaka

Suyunu havuç suyu artırıyormuş aklında olsun

Hay maşallah yaa

Teşekkür ederim canım. Misafirim var giremedim bugün pek canım.Yarın sabah gidicem şeker.yükleme+muayene.Bu akşam da 1 saate yakın kasılmalarım ve sancım oldu.Bakalım yarın ne diyecek doktor.

Geçmiş olsun canım güzel haberlerle gel inş

Yazmışsın şimdi gördüm bir sıkıntı yokmuş neyse ki çok mu hareketlisin evde oyüzden mi oldu

Ben Palmer’s in kremini kullanıyorum 26+2 deyim şimdilik bir çatlak yok, sabah akşam kullanıyorum,
Bir de spor/pilates yapıyor musunuz? Online pilates yapanlar var mı

Reactions: Jou
Ben hiç sevmem yağ şeylerii sürmeyiii yaaa oyüzden onları almadım bende palmers aldım oda beni rahatlatıyoo

Ben Palmer’s in kremini kullanıyorum 26+2 deyim şimdilik bir çatlak yok, sabah akşam kullanıyorum,
Bir de spor/pilates yapıyor musunuz? Online pilates yapanlar var mı
Sabah aksam aslında cok oluyo kuzu gunde 1 tane bile yetiyo çünkü baya kalıyo vücudunda krem

Oğlan anaları ben çok beğendim fiyatı da çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…