Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sadece şifonyer mii uçmuş yaa
Sormaaaa bide 2900du indirim yaptırtık zorla dedim baby şifonyerler almayalım bebek için diyede eşimede öylede olmaz odasına dedi uygun normal şifonyerler vardı ama işte yinede aldık bide çilekodasından aldım geniş olsun da istedim bide

Güle güle kullanın her şey pahalı artık mecbur alıyoruz

Reactions: Jou
Arkadaşlar doktorum bana tıbbi yağ önerdi cildim çok kuruduğu için. O yağı duştan sonra ıslakken vücuda sürüyor 2 dk bekliyorum. Sonra bornozumu giyiyorum. Bu tıbbi yağda parafin olduğu için bariyer görevi görüyor. Nemlendirmesinden ve nemli halde kalmasından memnun kaldım. Haftada 1 kullanıyorum, sürekli yağ, krem kullanmayı sevmiyorum. Şimdilik çatlak vs yok. Tabi en büyük etken cilt ve vücut yapımız. Çatkayacaksa yine çatlayacak ancak kuruluk kaşıntı yaptığı için bu tarz bir yağda kullanabilirsiniz. Arada birde önce kantaron yağı sürüp üzerine bu tıbbi yağı kullanıyorum.

Üründe şu:

Ben eczaneden almıştım.

Ne kadar düzenli mesela gün boyu arka arkaya mı? Dün benim baya oldu ama aralıklıydı arka arkaya değildi
Arka arkaya değil ama düzenli dakikalarda bir toplanmasindan bahsediyorum canım. Örneğin karnın toplandı geçti,10 dakika sonra tekrar,10 dakika sonra yine tekrar... Ama düzensizse bir girer,yarım saat sonra bir daha,2 saat sonra bir daha vb.
Bu yüzden karnınız topladığında saate bakın,hep aynı dakikada 1 giriyorsa hastaneye gitmeli.

Konuştum doktorumla bol su iç bebeğin hareketlerini kontrol et dedi

Heee tamam öyle olmadı. Olduğunda da takip ederim

Ca Canım karnının Bi yeribde toplanıyor muydu bende yan yattığını hissediyorum çünkü

Maşallah,onunla geçmiş olsun

Konuştum doktorumla bol su iç bebeğin hareketlerini kontrol et dedi
Bahsettiğin toplanma yalancı doğum sancıları canım. Bebiş doğuma hazırlanıyor
Düzenli olmadığı sürece bir sıkıntı yokmuş korkma kuzum ❤
Gün içinde saysam 10 kez rahat toplanıyordur karnım,bir de öyle olunca kalbim ağzımda atıyor gibi oluyor bir fena oluyorum ben

Yaaaaa bide orda okumussun neresinde acaba rizenin
İlkokul derepezarı üni zaten merkez Fener mahallesindeki kampüste hatta Yeşilçay yurdunda 2 yıl kaldım. 2 yılda Fener mahallesinde okula çok yakın eve çıktım sen bilirsin belki oraları kale bakkalın çaprazında gözde eczane var o binada

Reactions: Jou
Yaaa oralara çok gezmedim aslındaa kuzu

Ahh sorma canım . Zormuş walla
Canım hep kaynadı araya yazamadım çok çok geçmiş olsun. Kolaylıkla hafif atlat bi an önce
Ca
Bugün bende son trimestera girdim çok şükür demek ki seninle doğumlsrımız aynı
3. Trimetstere hoşgeldinizzzzzzzzz
Fiyatı biraz ucukk
2700 ze aldık
Evet uçuk olmuş ama alınmış alınmıştır. Çokta kullanışlı görünüyor. Güle güle kullanın tatlım
Benim güzell kızımm hele ben senin kokunu içime çekmeye sabırsızlanıyorumm

Eki Görüntüle 3023972
Allahımmmmmm çok aşk

Çok güzel yerler misss gibi her yerinde bulunmuşumdur hemen hemen çay hasat zamanı çıkan kokuya bayılırım. Rize de mi yaşıyorsun peki tatlım..
Yok kuzumm istanbulda yaşıyordum evlendim çerkezköye yerleştim ailem rize doğumlu salarha kasarcılar mah. sinde ailemde istnabulda hep rizeyede giderler bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…