Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar sohbetiniz bol olsun,kıyafet hazırlama işi çok eğlenceli ama sanki erken gibi ya.

Ben de dolaba koyuyorum öyle ama yıkamadan daha.
MC06 canım şekerin mi çıktı ,geçmiş olsn,50 mg mi yapmistin ,diyete basladin mi

Reactions: Jou
Kızlar bu kilo alma durumu bence yapıya göre değişiyor mesela uzun ve zayıfsa daha fazla aliyo ,normalde de kilolu biriyse daha az aliniyo gibi sanki ,veririz kiloları dert etmeyin ben ilk hamileligimde 20 den fazla aldm hepsi gitti bunda da ona doğru gidiyorum sanki

Kilo almaya musaitim ama hep diyet ve dikkatle zayıf kalmaya çalışırım , hamilelikte yenince aliniyor doğal olarak ,
Kilo alanlar üzülmesin istisnalar almayanlar

Aaaa ben görmedinmiii kızzzz
Gittinmi doktoraa şekerin mi çıkmış MC06

Valla önünde sonunda olcak ortalıkta durana kadar bende hazır yapabiliyorken yaptım

Kimiside veremiyo beee kızzz zor veriyorr ben armut vücutluyumdurr ama kilo almadım 1kilo aldımm kızlar bana ayar oluyorrr linçlencem yakındaa

Bende çok çabuk kilo alırım normalde. Bunda sanırım başlarda pek yiyemedim ondan yavaş başladım bir de iç karnın geniş diyorlar bana daha yeni bi anda fırtladı

Bende çok çabuk kilo alırım normalde. Bunda sanırım başlarda pek yiyemedim ondan yavaş başladım bir de iç karnın geniş diyorlar bana daha yeni bi anda fırtladı
Ya aslında az almak çok büyük şans,bende başlarda bulantidan sürekli tost yedim hep onlar kilo yaptı aylarca bişey yemedim tost da hep kilo oldu iste

İyiyim yapmışsın canım güle güle giysin,sanki tozlanir diye bende ramazandan sonraya biraktm
Bende 32 de falan yapayım diyordum. Sonra ortalık baya karıştı yeğenimden gelenler falan. Bir de baktım çabuk yoruluyorum sonrasında zorlanırım bir de dedim erken falan olur da nolur nolmaz

Bende 32 de falan yapayım diyordum. Sonra ortalık baya karıştı yeğenimden gelenler falan. Bir de baktım çabuk yoruluyorum sonrasında zorlanırım bir de dedim erken falan olur da nolur nolmaz
Bende 32 de yapayım diyordum ama ramazan giriyor araya ramazan başlangıcı 30 haftalık bayramdan sonra 35 oluyorum bayram sonrası çok geç olur ramazanda da annem aldıklarını nasıl getirsin kim dizisin niyetliyken o yüzden ramazandan önce bende yapacağım galiba güle güle giysin inşallh minik kuzular onlar giysin bizde üstlerinde küçüldüklerini görelim sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…