Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde 100 lerde çıkmıştı bana hiç bir şey demedi normal demişti mesela iyi ki dememiş napardım ki

Aynen öyle
Hangi şekerine baktırdı bilmiyorum ama tedbir amaçlı sanırım ondan oyle demiştirr ozaman glukoz öyle çıkınca ondan oyle dedi ozaman bana çıkmıcak yani yarın bakalım yarın şekerleme olursa olcam kuzu

Çıkmaz inşallah bize de yaz sonucunu

Kuzu ya havuç suyuda şekerleme yapar çünkü havuçtada şeker var ben pek tüketmedim çünkü tüketmesenmi
Bebeğin suyu azalmış biraz kuzum.Doktor tahlilden önce öyle demişti diyetisyene gidersem belki başka birşey önerir.Ama ben az önce 1 tane halka tatlı gömdüm, yemekte de mantı yedim.Diyete başlayana dek 2 gün nefsimi körelteyim dedimMakarna bile yasak

Uuuuu kızz şekerin fırlamış bak helee gene gömmüş sifa olsun inşaallahta vallaha bebeği düşünerek hareket et makarna hamur işi yasak iştee ben tambuğday yiyorum makarna istesem

Aynen canım sağol.50 mg 1 saat 167 çıktı.Doktor mutlaka diyet yap dedi.Diyetisyene gidicem o zamana dek hürümBebim anne baba ikisi de şeker hastsı zaten.Sendede mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…