Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ben her sabah ölçüyorum kilo mu

Nasıl ya nasıl oldu bu 10 kilo aldım ben
Hahaha bilmiyorumkii kuzuu aslında düzenli besleniyorum ama alakası yok besleyende var alıyolarr bide ne kızartma yiyorum ne birşey yemekleri artık az sıvıyağ ediyorum almamak için ee patateste nişasta onu pek yemiyorum oda kaçamak yapacağım zamanda haftada bikez kaçamak ediyorum şekerli şeyler tüketmiyorum şekerim olduğu için belki ondan meyvede hic yemiyorum oda ayva yiyorum şekeri dengrliyor diye

Ya o nişastalılar evet doktor uyardı beni ama ben doymuyorum öyle aşırı yemiyorum ama bünyeyle alakalı galiba işin kötüsü hiçbişey olmuyo eşimin tişörtlerini giymeye başladim. Kendimi patates gibi hissediyorum boyda yok zaten

Reactions: Jou
O sancı ayakta durmaktanmış.Idrar tahlili vermiştin değil mi yakında

Ay eşimi boğacam az kaldı

Çocuk odasını boşalttık dolabı da kurduk. Ama dolabın ayakları ya evet ayakları kaç haftadır takılacak duruyor. Adam her gün yapayım diyor ama yok. Kıyafetler yıkandı katlandı yerleşecek koltukta bekliyor 2 haftadır.

Kız biziiim banyo dolapları bir ay yerde kaldıçocuk odası da 2 gün önce geldi çok şükür bugün kuruldu derin dondurucu balkona çıkacaktı onun yerine de bebeğin dolabı konacak illa burda dursun diyor deli etti seslenmedim bu adamlar neden böyle

Ay demek ki hepsi aynı bunların

Valla başına geçince yapar ama geçmesi sıkıntı

Çocuk odasının balkonu cam balkon orası baya karışıktı. Ben eşim evde yokken ortalığı baya bi dağıttım orayı boşaltmak için mecbur kaldı boşalttı çocuk odasında bi dolap vardı onu oraya koyduk kurutma makinesini koyduk ora düzenlendi. Dolabı da zor bela kurdurdum 2 dk lık ayağını takmıyor adam kaç haftadır

Benimkinide boğacamm yaniiidaha bebe kıyafetler hiçbiri yıkanmadı tutturdu bayramdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…