Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlardan biri şeker çıkar diye doktora gitmeden neler neler yemiş onun gibi sende

Işle ne alakası var kızz böyle şeylere bilgilidir sadece işiyle bile alakası yok kayınpederimde diyetçi değil ama oda bilgilidir çok ailede genetik var böyle
Beden hocası gıda müh. filan iyi bilir detaylı ondan sordum kız:) Benim annem de biliyor 25 yıldır şekerli olduğundan ama biz hamileyiz işte.O yüzden gidicem diyetisyene yaş da var malum 38 :)

Beden hocası gıda müh. filan iyi bilir detaylı ondan sordum kız:) Benim annem de biliyor 25 yıldır şekerli olduğundan ama biz hamileyiz işte.O yüzden gidicem diyetisyene yaş da var malum 38 :)
Yaniii vallahaa hamileyken bile bizi diyet peşimi birakmıyo kızz
Kuzum gece 11.30 dan sonra bişey yemiyorsun.En az 9-10 saat aç olman lazım
Ooooo vallaha iyiki sordum su dahil içmememmi gerekiyor

Aynı ben dikkat ediyorum güya ben de normalde canım tatlı cekmezdi şeker sınırda çıktı hergun canım tatlı çekiyor kendime çoğu zaman engel olamıyorum

Aleyküm selam nerelerdesin bayadır yoksun

Ben bayadır hafif hissetmiyorum kendimi ya baya baya yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ağrılar oluyor ara ara

Aynen canım sağol.50 mg 1 saat 167 çıktı.Doktor mutlaka diyet yap dedi.Diyetisyene gidicem o zamana dek hürümBebim anne baba ikisi de şeker hastsı zaten.Sendede mi var?
Açlık kaç çıktı peki canım?
Benim açlık 79 birinci saat 140.
Ama öğlen yaptm ben eşimi bekledim çocuk var diye ,geç saatte yapınca galiba daha yüksek çıkıyormuş ,sadece dikkat etmem gerekiyor bu durumda ama bazen kendime engel olamıyorum,benim de annem de var,ilk cocugumda daha yüksek çıktı bu şükür sınırda

Reactions: Jou
Aleyküm selam nerelerdesin bayadır yoksun

Ben bayadır hafif hissetmiyorum kendimi ya baya baya yoruluyorum nefes nefese kalıyorum ağrılar oluyor ara ara
Valla girmeye hiç fırsat olmuyor maşallah sübhanallah 87 günün kalmış artık kendini ağır hissetmen normal canım ay çok heyecanlı sayılı günler kaldı

Şekerli şeyler tüketmiyorum kuzum açma beyaz ekmek yemiyorum hiç hep tambuğday alıyorumm mesela canım krepmi çektii abuğday unundan ediyorum öyle yani hep diyetlik şeyler
Patates ,havuç çok yiyorum ben yoksa ben de hep tam buğday ,ama haftada bir tatlı yiyorum en az ve meyve hergun.
Pirinç makarna da yemiyorm doğrusu ama kilo alıyorum surekli

Reactions: Jou
Patates ,havuç çok yiyorum ben yoksa ben de hep tam buğday ,ama haftada bir tatlı yiyorum en az ve meyve hergun.
Pirinç makarna da yemiyorm doğrusu ama kilo alıyorum surekli
Vuuu meyvede şekerleme yapar dedi doktor onu bile yemiyorum hiç oda ayva yiyorum şekeri dengeliyor diye
Patates te aldırırr tatlıda aldırırr
Pirinç pilavı şekersiz alıyorum ben pilav yiyorum nadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…