Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ne diziymiş len buu arada gel bana uğraaaaaaa özlettin

Ya bein de erkek severse die bi dizi şu bölüme de bakayım şu bölümüde izleyeyim derken bu saati buldu. Geldim işte buradayım napıosun nasıl gidiyor

Reactions: Jou
Ya bein de erkek severse die bi dizi şu bölüme de bakayım şu bölümüde izleyeyim derken bu saati buldu. Geldim işte buradayım napıosun nasıl gidiyor
Meraklı mahlukatt yavvv herdiziye merak sardı sağaaaa buara boyna çiş isteğim başladı
Işemeğaaaaaa gidiyom boyna
Bide mide yanmam başladı
Bizim kızçe ıdrarıma baskı vuruyo ayaklarını ısırıcam az kaldı

Bendede o çiş durumları var :) yaa büyüdüde mesanene baskı yapıyor bıdık doğunca yirsin ayaklarını

Reactions: Jou
amin canım çok teşekkürler. Dağa iyiyim şükür ki

Merhaba ben de İzmir de doğum yapacağım inşallah. Öğretmen olduğum için henüz gidemedim uzaktan doktor arayışındayım. Siz memnun musunuz doktorunuzdan?
Mrb canım Serkan hocadan çok memnunum. İlk doğumumu da onda yapmıştım zaten. Dr dan öte abi gibi ya her şeyi sorup danışabilirsiniz. Bn de öğretmenim izmir de. Siz nerde çalışıyorsunuz

Bi an önce kucağıma alsam diyorum sonra yetebilir miyim diye de düşünüyorum karmaşık duygular içerisindeyim ama çok merak ediyorum kızımı

Ben kucağıma alacağımı düşündüğüm zaman gözyaşı pıt hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…