Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Baktım da tahlilde yazmıyor canım.Ben sabah 9 da yaptırdım.

Ah benimki de 1 ay oldu beşiği kuracak
Benimkinide boğacamm yaniiidaha bebe kıyafetler hiçbiri yıkanmadı tutturdu bayramdan sonra
Ne rahat adamlar yahu. Benimki de öyle her gün öbür güne atıyor
İyiyim yapmışsın canım güle güle giysin,sanki tozlanir diye bende ramazandan sonraya biraktm
Canım çok ağırlaşmış olursun diyim sana
Bende 32 de falan yapayım diyordum. Sonra ortalık baya karıştı yeğenimden gelenler falan. Bir de baktım çabuk yoruluyorum sonrasında zorlanırım bir de dedim erken falan olur da nolur nolmaz
Yok yok iyi ettin kuzum
Ve aleykum selam Ben aylardır 9 aylık gibiyim
fatma86 canikom ya ben hiç küçük tulum almamışım ki ölçecektim baktım yok yani tulum var patikli değil
Ahahaha canım ya olsun artık yapcak bi şey yok giydiği bizim giymediği ihtiyaç sahiplerinin

Bi an önce kucağıma alsam diyorum sonra yetebilir miyim diye de düşünüyorum karmaşık duygular içerisindeyim ama çok merak ediyorum kızımı
İlk bebek normal canım endişeler.Ama süreç bir anda ilerliyor.O yetersizlik hissi sürekli oluyor amaAnneyiz ya acabalar bitmiyor
Çok tatlı bir anne olacaksın sen sağlıkla kucağına al yavrunu da inşallah⚘

Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar

Vakitsizlikten geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Hastaneydi, doktordu derken benim için biraz yoğun geçti bu sıralar günler.
Son iğnemi de yaptırdım. Fakat hala hiç faydası olduğunu düşünmüyorum
Çünkü bütün şikayetlerim devam ediyor

Benim bebe malum hep aşağıda yukarı hiç çıkmıyor zaten
2 gündür ard arda o kadar şiddetli tekmeler atıyor ki canım çok yanıyor
Her tekmelediğinde Sanki karnım yırtılacakta içimden çıkacakmış gibi hissediyorum o derece yani
2 gecedir ağrıdan yatamıyorum.Bu kadarı normal mi acaba. Cidden o her vurduğunda müthiş canım yanıyor. Sanırım hafta içi bir kez daha doktora görünmem gerekecek

Bir de her vuruşunda nereye denk getiriyor bilmiyorum kendimi WC ye zor atıyorum. Muhtemelen enfeksiyonunda etkisi vardır

Bütün adamlar aynı çöxüldü

Ayyy kuzu bende nediceğimi saşırdımm
Bebekbelki hareketli şu sıra ağrılan yere vuruyordur belki ondan oyle acımsı hissediyosundur normaldiirr ama genede doktorune görün

Ayyy kuzu bende nediceğimi saşırdımm
Bebekbelki hareketli şu sıra ağrılan yere vuruyordur belki ondan oyle acımsı hissediyosundur normaldiirr ama genede doktorune görün
hayır bu kadar teklemeye keşke dışarıdan da görünse
Hala bir kere bile göremedim
Yanarım yanarım ona yanarım

Çok geçmiş olsun. Benim kuzenimin de bebeği aşağıda ve onda da idrar yolu enfeksiyonu var; o da sizin gibi çok ağrılı ve sancılı bir dönemden geçti yakın zamanda. Enfeksiyonu kendiliginden geçer gibi oldugu icin doktora gidip tedavi olmasam da olur diye düşünmüş ama sonradan bebek baya ağrıya sebep olunca gitmek zorunda kalmış. Şuan enfeksiyon için tedavi görüyor ve ağrıları geçmiş. Bebek aşağıda oldugunda tekmelerinin daha çok sancı verdiğini duymuştum. Bol bol su içip dinlenmenize bakın. Doktorunuz bu durumunuz hakkında ne gibi bir yorumda bulundu peki?

İlk bebek normal canım endişeler.Ama süreç bir anda ilerliyor.O yetersizlik hissi sürekli oluyor amaAnneyiz ya acabalar bitmiyor
Çok tatlı bir anne olacaksın sen sağlıkla kucağına al yavrunu da inşallah⚘
Asıl doğunca başlıyor maraton

Yaa hepimiz sağlıkla alalım geri kalan her şey hallolur Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…