Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım ya enfeksiyon için başka bir doktora daha mı görünsen

Enfeksiyon çok kötü ağrılıdır bende hamile kalmadan önce yaşadım bunu
Doktorun bi iğnemi verdi bolbol su içiyomusun
Yalnızca iğne verdi. Birde bir kereye mahsus suya dökülüp içilen bir toz verdi.
Ama tozun bir faydası olmuyor. Çünkü onu içince en az 3-4 saat wcye çıkmaman gerekiyor.
Ben zaten 10 dkda bile en az 2 kere çıkıyorum wcye
Suyu 4-4,5 litre arası içmem gerekiyormuş
Ben bulantılar yüzünden 2ye bile çıkamıyorum
Hamilelerde çok sık rastlanıyormuş enfeksiyona.
Ne yazık ki bir kere yakalanıncada geçmesi çok zormuş
İlerleyen haftalarda hamileler için riskli bir durum oluyor. Çünkü enfeksiyon erken doğuma sebebiyet veriyormuş
Fakat onlarında yapabileceği pek bir şey yok
Her iğneyi ve ilacı veremiyorlar
Bol su içmeye çalış diyorlar
Canım ya enfeksiyon için başka bir doktora daha mı görünsen
Önce kendi doktoruma görünmüştüm. O iğne vermişti. Sonra dahiliyeye gittim. Yeni onun verdiği iğneler bitti
Ayın 23ündede ürolojiye görüneceğim canım

Canım çok geçmiş olsn , inşallah biran evvel geçer ya bende de vardı en son inşallah şuan yoktur gidince tekrar baktircaagm

Canım çok ağırlaşmış olursun diyim sana
Çok mu zor olur ben ilkinde de geç yıkadım ,bir de çamaşır yıkamak hep yaptığımız birseey ya ağır gelmez diye düşünüyorum
Şimdi mesela oğlumun haftada iki üç kez kıyafeti yıkanıyor gerektikçe ütüleniyor,aynı şey gibi düşünüyorum.

Canım doktor banada okadar su içmemi önerdi bazen çok zorlanıyorum dediğin gibi midem bulanıyor. Su içmek için leblebi yiyorum o mide suyunu çekermiş ya öyle derler birde çubuk kraker yiyorum onlarda su içmemi sağlıyor. Yanımdan ikisini hiç ayırmıyorum sende dene istersen

Evett bu sabah tartıldımm 2 buçuk kilo aldım sevinebilirisiniz arkidişleeeerrrr

Bende eşime 1 kilo verdim deyince. Bi lokma ekmeği zorla veren adam 2 gündür kahvaltıda hamurlu şeyler yediriyor bana garezi var sandım

Canım çok geçmiş olsn , inşallah biran evvel geçer ya bende de vardı en son inşallah şuan yoktur gidince tekrar baktircaagm
Sağol cnm
Mutlaka baktır. Hatta onun için gerekirse ekstra randevu al.
Süreyi uzatınca değerler yine yükselip başa dönüyor
Hiç bitmeyen bir kısır döngü gibi oluyor
Birde enfeksiyon olunca baharatlı şeyler , soğuk şeyler ve buz yememek gerekiyormuş cnm bilgin olsun

Ben düne kadar bardak bardak buz yiyordum
Başlarda çıkarırken o kadar çok tuzlu çubuk yemiştim ki şimdi tiksindim
Görmek bile istemiyorum
Ama dediğin gibi leblebiyi deneyeyim. Cnm sağol

Enfeksiyondan sonra test yaptım o temiz çıktı ,ama idrarda biraz yanma hissediyorum bu aralar geçmezse gidip baktirayim tekrar.
Baharat çok seviyorum ve herşeyi soğuk severim,buz gibi süt,soğuk portakal vs
Sıcak şeyleri sevmiyorum hiç dikkat etmem gerekiyor Galiba,bilgi için sağol canım

Geçmiş olsun canım. Enfeksiyon sancı yapar.Bebek de ağrı yapıyor tekmeleyince artık büyüdüler.Seninki aşağıdaymış bir de.Benimde canım acıyordu döndü şükür biraz.Seninki de pozisyon değiştirir umarım.

Bilmiyorum ki hiç anlamıyorum nerde olabilir de
Benim tekmeler aşağıdaydı şimdi sol tarafta.Ağrım ve nefes darlığım dindi ordan da anladım doktor demeden önce. Bemki de aynı 3 aydır annenlerden beşiği getir de yatak alalım. Zaman geçtikçe zam geliyor diyorum umursamıyor. Kızımda da doğuma 10 gün kala kurdu.

Ben diyecektim yazmışsın canım dahiliye neden?Direk ürolojiye gitseydin.

Bir şey derse de bende insanım içimde canlı var büyümeyecek mi bu de
Hahahahah vallahaaa doktorun yüzü güldü hahaha orda tartıldı 81 çiktım evdeyken 80dim dedim gelmeden 80 dim falan ama genede çok iyi gidiyosun gene olması gereken yerde kilo almıssın dedi herşey normall
Iğne aslında daha iyidirr geçiriyorr kuzu
Hemen kutlama yapıyoruz jou kilo almış
Hahahahahahah sevindinmii

Jou

naptın çıktın mı kontrolden, nasıl geçti
Bende eşime 1 kilo verdim deyince. Bi lokma ekmeği zorla veren adam 2 gündür kahvaltıda hamurlu şeyler yediriyor bana garezi var sandım
Hahahahahah kilo al diye yedireyyy aksine kilo almamak gerekir bazıları tam tersi biliyor işte
Jou sonuç ne zaman çıkacak?

Kızlar çıktım eve geldim
Kızım çok iyi başı aşagıdaymış ve 950gr 35 cm miş herşeyin normal düzenli gidiyo haftasına göre gayet iyi dedi
Sekerlemeye gerek yok çünkü kilonu iyi koruduğun için bundan sonra gene aynı şekilde devam et dedi işte güzelce aynı şekilde beslen dedi kilo alma demedi artık alınmicka değil 7aya girdik şiştikçe şişmeye başlıyoruz
Anlıcağınızz kızimı gördüm geldimm

Söyleye söyleye nazar değdirdin işte kendine :) kilo almadığım zaman yemiyor olarak görüyorlar beni. Bebiklerimiz aynı kilodaymış

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…