- 25 Ağustos 2019
- 62.721
- 120.708
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #41.021
Canım yaGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Vakitsizlikten geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Hastaneydi, doktordu derken benim için biraz yoğun geçti bu sıralar günler.
Son iğnemi de yaptırdım. Fakat hala hiç faydası olduğunu düşünmüyorum
Çünkü bütün şikayetlerim devam ediyor
Benim bebe malum hep aşağıda yukarı hiç çıkmıyor zaten
2 gündür ard arda o kadar şiddetli tekmeler atıyor ki canım çok yanıyor
Her tekmelediğinde Sanki karnım yırtılacakta içimden çıkacakmış gibi hissediyorum o derece yani
2 gecedir ağrıdan yatamıyorum.Bu kadarı normal mi acaba. Cidden o her vurduğunda müthiş canım yanıyor. Sanırım hafta içi bir kez daha doktora görünmem gerekecek
Bir de her vuruşunda nereye denk getiriyor bilmiyorum kendimi WC ye zor atıyorum. Muhtemelen enfeksiyonunda etkisi vardır
Evett bu sabah tartıldımm 2 buçuk kilo aldımsevinebilirisiniz arkidişleeeerrrr
Bir şey derse de bende insanım içimde canlı var büyümeyecek mi bu deYiihhhuuuu
Bakalım doktor nedicukkkkk
Yalnızca iğne verdi. Birde bir kereye mahsus suya dökülüp içilen bir toz verdi.Enfeksiyon çok kötü ağrılıdır bende hamile kalmadan önce yaşadım bunu
Doktorun bi iğnemi verdi bolbol su içiyomusun
Hamilelerde çok sık rastlanıyormuş enfeksiyona.Çok geçmiş olsun. Benim kuzenimin de bebeği aşağıda ve onda da idrar yolu enfeksiyonu var; o da sizin gibi çok ağrılı ve sancılı bir dönemden geçti yakın zamanda. Enfeksiyonu kendiliginden geçer gibi oldugu icin doktora gidip tedavi olmasam da olur diye düşünmüş ama sonradan bebek baya ağrıya sebep olunca gitmek zorunda kalmış. Şuan enfeksiyon için tedavi görüyor ve ağrıları geçmiş. Bebek aşağıda oldugunda tekmelerinin daha çok sancı verdiğini duymuştum. Bol bol su içip dinlenmenize bakın. Doktorunuz bu durumunuz hakkında ne gibi bir yorumda bulundu peki?
Önce kendi doktoruma görünmüştüm. O iğne vermişti. Sonra dahiliyeye gittim. Yeni onun verdiği iğneler bittiCanım yaenfeksiyon için başka bir doktora daha mı görünsen
Canım çok geçmiş olsn , inşallah biran evvel geçer ya bende de vardı en son inşallah şuan yoktur gidince tekrar baktircaagmYalnızca iğne verdi. Birde bir kereye mahsus suya dökülüp içilen bir toz verdi.
Ama tozun bir faydası olmuyor. Çünkü onu içince en az 3-4 saat wcye çıkmaman gerekiyor.
Ben zaten 10 dkda bile en az 2 kere çıkıyorum wcye
Suyu 4-4,5 litre arası içmem gerekiyormuş
Ben bulantılar yüzünden 2ye bile çıkamıyorum
Hamilelerde çok sık rastlanıyormuş enfeksiyona.
Ne yazık ki bir kere yakalanıncada geçmesi çok zormuş
İlerleyen haftalarda hamileler için riskli bir durum oluyor. Çünkü enfeksiyon erken doğuma sebebiyet veriyormuş
Fakat onlarında yapabileceği pek bir şey yok
Her iğneyi ve ilacı veremiyorlar
Bol su içmeye çalış diyorlar
Önce kendi doktoruma görünmüştüm. O iğne vermişti. Sonra dahiliyeye gittim. Yeni onun verdiği iğneler bitti
Ayın 23ündede ürolojiye görüneceğim canım
Çok mu zor olur ben ilkinde de geç yıkadım ,bir de çamaşır yıkamak hep yaptığımız birseey ya ağır gelmez diye düşünüyorumCanım çok ağırlaşmış olursun diyim sana
Yalnızca iğne verdi. Birde bir kereye mahsus suya dökülüp içilen bir toz verdi.
Ama tozun bir faydası olmuyor. Çünkü onu içince en az 3-4 saat wcye çıkmaman gerekiyor.
İlerleyen haftalarda hamileler için riskli bir durum oluyor. Çünkü enfeksiyon erken doğuma sebebiyet veriyormuş
Önce kendi doktoruma görünmüştüm. O iğne vermişti. Sonra dahiliyeye gittim. Yeni onun verdiği iğneler bitti
Sağol cnmCanım çok geçmiş olsn , inşallah biran evvel geçer ya bende de vardı en son inşallah şuan yoktur gidince tekrar baktircaagm
Başlarda çıkarırken o kadar çok tuzlu çubuk yemiştim ki şimdi tiksindimCanım doktor banada okadar su içmemi önerdi bazen çok zorlanıyorum dediğin gibi midem bulanıyor. Su içmek için leblebi yiyorum o mide suyunu çekermiş ya öyle derler birde çubuk kraker yiyorum onlarda su içmemi sağlıyor. Yanımdan ikisini hiç ayırmıyorum sende dene istersen
Enfeksiyondan sonra test yaptım o temiz çıktı ,ama idrarda biraz yanma hissediyorum bu aralar geçmezse gidip baktirayim tekrar.Sağol cnm
Mutlaka baktır. Hatta onun için gerekirse ekstra randevu al.
Süreyi uzatınca değerler yine yükselip başa dönüyor
Hiç bitmeyen bir kısır döngü gibi oluyor
Birde enfeksiyon olunca baharatlı şeyler , soğuk şeyler ve buz yememek gerekiyormuş cnm bilgin olsun
Ben düne kadar bardak bardak buz yiyordum
Başlarda çıkarırken o kadar çok tuzlu çubuk yemiştim ki şimdi tiksindim
Görmek bile istemiyorum
Ama dediğin gibi leblebiyi deneyeyim. Cnm sağol
Geçmiş olsun canım. Enfeksiyon sancı yapar.Bebek de ağrı yapıyor tekmeleyince artık büyüdüler.Seninki aşağıdaymış bir de.Benimde canım acıyordu döndü şükür biraz.Seninki de pozisyon değiştirir umarım.Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Vakitsizlikten geçmişi okuyamadım. Umarım herkes iyidir.
Hastaneydi, doktordu derken benim için biraz yoğun geçti bu sıralar günler.
Son iğnemi de yaptırdım. Fakat hala hiç faydası olduğunu düşünmüyorum
Çünkü bütün şikayetlerim devam ediyor
Benim bebe malum hep aşağıda yukarı hiç çıkmıyor zaten
2 gündür ard arda o kadar şiddetli tekmeler atıyor ki canım çok yanıyor
Her tekmelediğinde Sanki karnım yırtılacakta içimden çıkacakmış gibi hissediyorum o derece yani
2 gecedir ağrıdan yatamıyorum.Bu kadarı normal mi acaba. Cidden o her vurduğunda müthiş canım yanıyor. Sanırım hafta içi bir kez daha doktora görünmem gerekecek
Bir de her vuruşunda nereye denk getiriyor bilmiyorum kendimi WC ye zor atıyorum. Muhtemelen enfeksiyonunda etkisi vardır
Bilmiyorum ki hiç anlamıyorum nerde olabilir de
Bemki de aynı 3 aydır annenlerden beşiği getir de yatak alalım. Zaman geçtikçe zam geliyor diyorum umursamıyor. Kızımda da doğuma 10 gün kala kurdu.Ah benimki de 1 ay oldu beşiği kuracak
Ne rahat adamlar yahu. Benimki de öyle her gün öbür güne atıyor
Canım çok ağırlaşmış olursun diyim sana
Yok yok iyi ettin kuzum
Ve aleykum selam Ben aylardır 9 aylık gibiyim
Ahahaha canım ya olsun artık yapcak bi şey yok giydiği bizim giymediği ihtiyaç sahiplerinin
Ben diyecektim yazmışsın canım dahiliye neden?Direk ürolojiye gitseydin.Yalnızca iğne verdi. Birde bir kereye mahsus suya dökülüp içilen bir toz verdi.
Hahahahah vallahaaa doktorun yüzü güldü hahaha orda tartıldı 81 çiktım evdeyken 80dim dedim gelmeden 80 dim falan ama genede çok iyi gidiyosun gene olması gereken yerde kilo almıssın dedi herşey normallBir şey derse de bende insanım içimde canlı var büyümeyecek mi bu de
Iğne aslında daha iyidirr geçiriyorr kuzuYalnızca iğne verdi. Birde bir kereye mahsus suya dökülüp içilen bir toz verdi.
Hahahahahahah sevindinmiiHemen kutlama yapıyoruz jou kilo almış
naptın çıktın mı kontrolden, nasıl geçti
Jou
Hahahahahah kilo al diye yedireyyy aksine kilo almamak gerekir bazıları tam tersi biliyor işteBende eşime 1 kilo verdim deyince. Bi lokma ekmeği zorla veren adam 2 gündür kahvaltıda hamurlu şeyler yediriyor bana garezi var sandım
Jou sonuç ne zaman çıkacak?
Hahahahah vallahaaa doktorun yüzü güldü hahaha orda tartıldı 81 çiktım evdeyken 80dim dedim gelmeden 80 dim falan ama genede çok iyi gidiyosun gene olması gereken yerde kilo almıssın dedi herşey normall
Iğne aslında daha iyidirr geçiriyorr kuzu
Hahahahahahah sevindinmii
Hahahahahah kilo al diye yedireyyy aksine kilo almamak gerekir bazıları tam tersi biliyor işte
Kızlar çıktım eve geldim
Kızım çok iyi başı aşagıdaymış ve 950gr 35 cm miş herşeyin normal düzenli gidiyo haftasına göre gayet iyi dedi
Sekerlemeye gerek yok çünkü kilonu iyi koruduğun için bundan sonra gene aynı şekilde devam et dedi işte güzelce aynı şekilde beslen dedi kilo alma demedi artık alınmicka değil 7aya girdik şiştikçe şişmeye başlıyoruz
Anlıcağınızz kızimı gördüm geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?