Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yani bir sen deüil bebek de hızlı biyüyır bu dönemde onun da ağırlığı var.Yükleme yaptırmadı demek.Adam da haklı zaten diyet yapıyosun

Söyleye söyleye nazar değdirdin işte kendine :) kilo almadığım zaman yemiyor olarak görüyorlar beni. Bebiklerimiz aynı kilodaymış
Amaaannn bundan sonra alırızzz gideriz 10 kiloyla doğuma evett ya yemiyor olarak görüyolar benide öyle görüyolardı dedim gayette yiyorum size öyle geliyo

Yani bir sen deüil bebek de hızlı biyüyır bu dönemde onun da ağırlığı var.Yükleme yaptırmadı demek.Adam da haklı zaten diyet yapıyosun
Evett kuzumm zaten kendine iyi bakıyorsan sorun yok dedii aynı şekilde devam et dedi yani tabi canım bebekte agırlaşıyoe suyuda iyiymis yerinde

Mrb canım Serkan hocadan çok memnunum. İlk doğumumu da onda yapmıştım zaten. Dr dan öte abi gibi ya her şeyi sorup danışabilirsiniz. Bn de öğretmenim izmir de. Siz nerde çalışıyorsunuz
Yaa öyle mi Ben Muş'ta görev yapıyorum, İzmir' de ailemin yanında doğum yapacağım inşallah . Henüz gidemediğim için biraz panik yaptım doktor bulabilir miyim acaba diye

Kuzenime antibiyotik başlamış doktoru ama tabi her doktorun yaklaşımı farklı oluyor. Umarım bir sıkıntı yaşamazsınız.

Kuzenime antibiyotik başlamış doktoru ama tabi her doktorun yaklaşımı farklı oluyor. Umarım bir sıkıntı yaşamazsınız.
Ben bulantılardan dolayı hap içemiyorum diye iğne veriyorlar
Aventin kolik biberonu alayım diyorum da bende karar veremedim
Aventin cam biberonunu düşünüyordum
Ama onunda akış hızı fazla bu yüzden vazgeçmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…