Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eee neden o doktorla devam ettinkii başka doktora gitseydin o ara kuzu
Istesem de devam edemiyorum zaten canım tayinini istemiş şuan bulundugum ilçede doktor yok, olan da klinik açtı ama muayene ucreti gerçekten çook uçuk bir rakam, mecbur baska ilceye aldim randevu doktor gelecek mi dogumumu nerede yapacagim belli değil aşırı stresteyim böyle giderse ozelle anlasma yapacağım mecbur dogum icin

Yoo hergün olmasa da ortalama 2 günde bi içiyorum ben de, hatta öğle yemeğimi yedim şimdi aklımdan kahve yapıp yalnızca kendim ve ben olarak içmeyi düşünüyordum. Kalkayım da yapayım bari
Aayyy afiyet olsun kuzu içtin mi çoktan bende yorulmuşum bugün uyumuşum gitmişim şini uyandımda geldimm

Oh çok iyi olmuş ya hep biz mi alıcaz 5 kilo 10 kilo şaka Bi yana artık bebek büyüyor canım bence yine sen almadın bebek aldı keşke bende 2 buçuk kilo alsaydım ya of 10 a yaklaştım daha da 3 ay var
Hahahahaha yerimmm sizii yaaa
Tabi bebek aldığı için biz almış gibi oluyoruz ama sevinin diye söyleyemde sevinin huuuhhh
Bundan sonra agzuni kapatt

Herhalde galiba kızzz son aya kadar öyle oluruzz bizim kızçe olmuş 1 kilo

Aayyy afiyet olsun kuzu içtin mi çoktan bende yorulmuşum bugün uyumuşum gitmişim şini uyandımda geldimm
Sağol canım içtim sabah uykusu çok tatlı tatlı geliyo di mi? Bazen ben de oturduğum yerde ağırlaşıyorum, odaya yatağa kadar gitmeye de üşeniyorum. Oturduğum koltukta bi yrm saat krstireyim diye yatıyorum, sonra sırt ağrısından uyamıyorum önceden gebeligimin başlarinda (gece uykusuz kaldigim zamanlarda) sabahları bu koltukta 4 saat yattigimı bilirim, simdi yem saat yatsam belim kopacak gibi oluyor :)

Çok tatlı bayıldım valla sete görmüştüm bunu ama maalesef şuan indirim yok

Hahahaha canommm yaa ama sırt ağrılarınız sizin başlamış benim oda yok kuzu
Eşimde gececi oda kendi yatağında uyudu bende koltukta daha fazla dayanamadım uyudum uyuyodumki hastane aradi birşeye indirim varmış falan filan aklımada gelmedi ben hamileyim ne test etcem hoş diye hahaha sistemde belli oluyodur diyede söylemek gelmedi aklima
Sabah uykusu başka oluyor vallahiii bide 7de uyandım sabah heyecanliyım gitcem kızımı görcem diye

Hahaha hamileykende nelerde içiyonuz anamm ben bunları içemedim bi türk kahvesi içiyom eşim filtre zararlı diye almay
Günde 200 mg kafain hakkimiz var diye biliyorum canım. Bi bardak türk kahvesi 50 mg'a denk geliyor. Tabi aralarda cikolata fln yiyosan onun da kafain oranini hesaplamak gerekir. Genelde bir bardak türk kahvesini geçmiyor benimkisi ama eğer ikea gibi sınırsız kahve hakkımın olduğu bi yerdeysem arka arkaya iki tane kapuçinoyu gömüyorum

Reactions: Jou
Ooyyy kuzuuu allah yardımcın olsunnn ya allah yardım ederr onu birşekilde halledersin doğum için en önemliside o sen kendine iyi bak güzel beslen yeterr

Dimii kahve küçük fincan bi çay kaşığı kadar ama migrosta gördüm gri paketli kafeinsiz yazıyor mehmet efendi 13 liraydı çok kuçüktü gözüm kesmedi alamadım ya filtre zaten benim kociş sağolsun

Canım folik asitin fazlası da zararlı bildiğim bir eksiklik mi var devam et dedi doktor?

Bir önceki hamileliğimde kalp anomalisi olunca hem ankaradaki doktorum hemde buradaki folbiolu tam almam gerektiğini ve uzun süre kullanmam gerektiğini söylediler. Folik asitin olması gerekeni alıp fazla olanı atıyormuş vücut inş öyledir diyorum. Hatta geçen kontrole gittiğimde sordum hocam kullanmaya devam edecek miyim dedim devam dedi

Pisman
Pişman olurmuyuz acaba ya
Oluruz tabiki
Bende yarından itibaren sürekli resim çekmeye çalışacağım
Sırf çocuğumun elinde resim olsun diye
Bak annem şurda buna bu kadarlık hamileymiş desin
Gerçekten doktor rakamları çok yüksek ya
Bende özel bir muayenehaneye gidiyorum
Nakit 400 kartla 450 alıyor.
Her ay bu kadar para vermek insanın zoruna gidiyor cidden
Hadi ben ayağa kalkamıyorum diye yok sen neden çekmedin yoksa ben her hafta çekerdim ya
Ben resim çekinmeyi sevmiyorum ya o yüzden
Ama dün eşimlede konuştuk kızdı
Koridora kocaman ayna taktırdın bana
Her gün önüne geçip resim Çek dedi

Çok tatlı bayıldım valla sete görmüştüm bunu ama maalesef şuan indirim yok
Bende indirim bekliyorum açıkçası ama olmazsa da alıp geçicem kuzum çünkü bi baktım 5li 200 TL olanlar var 5 parçaya vurursam fiyatı gene fena değil 20 parça bakalım İsimli de düşünmediğimden en güzeli bu

Aventin kolik biberonu alayım diyorum da bende karar veremedim
O da iyi ben lansinoh kullandım ilkinde.Biberon bir kez tezgaha düşünce kırılıverdi.Marketten bebedor almıştım mecburi geçici olarak, çocuk mama yiyordu çünkü.15 tl lik biberon ondan sağlam çıktı defalarca düştü kırılmadı da Gaz da yapmadı.Sipariş verdiğim biberonu hiç kullanmama gerek kalmadı sonra mamayı kestim çünkü.Şimdi o lansinoh biberonu bu bebişe kullanıcam.

***Lansinohun küçük boy cam biberonu çok ince elinde kırılacakmış hissi veriyor benimki tezgahta devrildi kırıldı hemen.

Haklı ama çok güzel bir anı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…