Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yoruldun tabi hastaneye gittin geldin. Yokmu yapacak kimse. Bende ilk zamanlar tiksinmiştim şimdi yeni içmeye başladım
Aynenn içiyorum ama midemi de yakıyo hamile kalmadan önce hergün mutlaka 1 tane içerdim kuzu kocimde uyuyo nerdee bana yapscak anam olsa etmişti

Öffff sorma kuzu yaa bide alcan ama maaş bekleme işide var hastanede nezaman yatışa geçiyosun

Öffff sorma kuzu yaa bide alcan ama maaş bekleme işide var hastanede nezaman yatışa geçiyosun

30 yada 32. Haftada dedi. Belki haftaya gittiğimde belli olur. Ayrı ayrı mı alsam diyorum hastane çıkışı. Bir tane beğendim eşim bu ne böyle dedi

Reactions: Jou
30 yada 32. Haftada dedi. Belki haftaya gittiğimde belli olur. Ayrı ayrı mı alsam diyorum hastane çıkışı. Bir tane beğendim eşim bu ne böyle dedi
Benim eşimede oyle göstersem oda öyle diyor alla allaa deidm ya herşey senmi seçicen sinirlendirdi benii sende baktıklarını bana göstericeksin vallaha kırarım kafanı dedim bence ayrı ayrı all ya hep takım da olmuyo ben oyle etcem bitane takım alcam diğerler ayrı

İsmi o zaten koydu bari kıyafetleri bana bıraksın demekki hepsi aynı ya gerçi şimdi ablama gösterdim oda beğenmedi deseni

Offf nefret ederimm zaten şekerle aram yok benimm
Ben herseyden muafım kız şaşırma sakın söylüyorum.
Ne tarama testleri yaptırdım ne detaylı yaptırdım hicbirsey kilo kontörlü yapmadılar çok ilgisiz ve sevgisiz bir doktora denk geldik kilo kontrolümü kendim yapıyorum. Şeker testini de yapmaz diye düşünüyorum

Reactions: Jou
Bakalim bende cuma günü gidecegim bana şeker testi yapacak mı çok merak ediyorumm. Şekerli su falan içiriyorlarmış ahh midemm
Meyveli gazoz gibi bir şey canım hazır içecek içinde 50gr glikoz oluyor,benim midemi bulandirmadi.

Bide hamişler pek kahve içtiğini duymadım burda sen ve ben içiyoruz galiba vallahaa uzandığım yerden kalkmağaa üşendimm
Yoo hergün olmasa da ortalama 2 günde bi içiyorum ben de, hatta öğle yemeğimi yedim şimdi aklımdan kahve yapıp yalnızca kendim ve ben olarak içmeyi düşünüyordum. Kalkayım da yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…