Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim eşimle hic resmim yok hamilelikte ya sürekli çalışıyor pazar gunleri de unutuyoruz. Hiç çekemicem diye korku sardı şimdi beni

Bendede yok ama çekeceğini de hiç sanmıyorum hiç sevmiyor eşim :) ama ben bi ara süslenip püslenip kendimi çekeceğim

Kızlar aventin biberonlarindan genel olarak memnun kalırsınız cam olanı ilk doğduğunda kullandım şimdi de o boy Pp aldm ,emzikleri de güzel ben kullanıyorum ve beğeniyorum ,ilk cocuguma emzik verdim tuttu da ama kıyamadım plastik emiyo yazık diye bir hafta sonra biraktrdim
Emzik vermek isteyen herkese avent alın dedim hep memnun kaldılar ,şimdi bu bebişe emzik verir miyim bilmiyorum ama.verirsem yine avent alırım

Benim eşim de hiç sevmiyor ayy allahım hele karnıma elini koydugunu hayal bile edemiyorum asla yapmaz
Karadenizin erkekleri böyle galiba

Ahaha bencede olabilir. Benimki de asla yapmaz. Normalde de zaten çok elini karnıma koyup bebeği hissetmeye çalışmaz değişik bir bakış açıları var:)

Evett bu sabah tartıldımm 2 buçuk kilo aldım sevinebilirisiniz arkidişleeeerrrr
Oh çok iyi olmuş ya hep biz mi alıcaz 5 kilo 10 kilo şaka Bi yana artık bebek büyüyor canım bence yine sen almadın bebek aldı keşke bende 2 buçuk kilo alsaydım ya of 10 a yaklaştım daha da 3 ay var

Reactions: Jou
O sancı ayakta durmaktanmış.Idrar tahlili vermiştin değil mi yakında
Aslında çok ayakta da durmuyorum allahtan 24.hafta ayrıldım yoksa durum daha fena olurdu o zaman valla yakın zamanda idrar testi vermedim hiç doktorum istemedi bende vermedim
Bende 3 buçuk kilooooo
Allahım 5-6 kiloyla biter inşallah en fazla

Ben Lansinoh alırım diye düşünüyordum ama Biberon setini kız kardeşim aldı gönderdi aventin (4 biberon, fırça, emzik) hastane çıkışı içinde e bebekte indirimdeyken koalalı 5 Li set vardı ondan aldım. Bir tanede 20 Li bir set beğendim ama daha almadım. Sana da fikir olsun

Bide hamişler pek kahve içtiğini duymadım burda sen ve ben içiyoruz galiba vallahaa uzandığım yerden kalkmağaa üşendimm
Olurmu kız günde 1 fincan neskafe ben de içiyorum.Kızıma hamileyken de içiyordum hep normalde içmem

Reactions: Jou
Eee neden o doktorla devam ettinkii başka doktora gitseydin o ara kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…