Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
gümüş kapak yerine bende bunu almaya karar verdim . hem akan sütü topluyormuş hemde gögüs uclarının hava almasını sağlıyor diye biliyorum. hastane cantama mutlaka koymayı düşünüyorum

Bende aventin var süt falanda topluyormuş ama bende açıkçası çok kullanımına bakmadım

Hahahahaha yerimmm sizii yaaa
Tabi bebek aldığı için biz almış gibi oluyoruz ama sevinin diye söyleyemde sevinin huuuhhh
Bundan sonra agzuni kapatt
Kız zaten doktordan geldiğimden beri biraz dikkat ediyorum yine temizinden 2 kilo alırım ama en iyi ihtimalle

Reactions: Jou
Kızlar omega 3 ne kullanıyorsunuz bana omega royal yazmış 140 lira hala almadım burda Bi arkadaş imom demişti o yarı fiyatı neden bu kadar fark var ya farkeder mi imom alsam
Hayır doktor neverdiyse bence onu iç kuzu bi bildiği varki onu verdi bende omega 3 aldım ama busefer mavilisinden verdi doktor

Canım burda muayene ucreti 550 elzem bir durum olmadıkça gitmem ben gerçekten aşırı pahalı biraz yol cekiyorum baska ilcede doktora gidiyorum allah korusun çok büyük birsey yaşamadıkca gitmem hamileligi piyasa fırsata çeviriyor gibime geliyor

Ooyyy kuzuuu allah yardımcın olsunnn ya allah yardım ederr onu birşekilde halledersin doğum için en önemliside o sen kendine iyi bak güzel beslen yeterr
Cok şükür acil durumlarim hic olmadı 1 aydir doktor sıkıntısı var acaba doğum yapanlar ne yaptı nasıl yaptı hic bilmiyorum.
Bir de doktorumuz normal dogumu beklemiyormus direkt sezaryen yaptırıp geçiyormuş. Off küçük sehir zor valla kızlar büyük sehirden buraya geldiğimize bu konudan dolayı pişmanım

Nereye gittin de bukadar birşey yok orda ya

Bu konuda katılıyorum sana küçük ilçelerde özellikle fiyatları iyice şişirdiler

Anaa kızz hopa da böyle birşey beklemiyordum ben bencede orda yap rize ozel hastanesine doktor ayarla bundan sonra ona git
Aynen canım öyle yapacağım Allahın izniyle ben normal dogum çok istiyorum sezaryenden cok korkuyorum normal dogum acısına razıyım

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…