Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu konuda katılıyorum sana küçük ilçelerde özellikle fiyatları iyice şişirdiler
Aynen, en basiti magazaya gidiyoruz bebek esyalari kiyafetleri yetişkin kıyafetlerin den bile pahalı, secenek az oldugu icin. Allahtan internet var herşey var o sekilde hallediyorum besigine kadar internetten alacağım

Aynen, en basiti magazaya gidiyoruz bebek esyalari kiyafetleri yetişkin kıyafetlerin den bile pahalı, secenek az oldugu icin. Allahtan internet var herşey var o sekilde hallediyorum besigine kadar internetten alacağım
E ticaret gerçekten müthiş bir şey
Bende A’dan Z’ye herşeyi internetten alıyorum
Bize poşet taşıtmayan teknolojiyi seviyorum

Kızlar omega 3 ne kullanıyorsunuz bana omega royal yazmış 140 lira hala almadım burda Bi arkadaş imom demişti o yarı fiyatı neden bu kadar fark var ya farkeder mi imom alsam
Baktım şimdi imom omega nın içeriği çok zengin. Sana verdiği sadece omega var içinde.

Imom Omega da omega 3 (dha), omega 3(epa), iyot, d3, folik asit, b12, selenyum, çinko, b1, b2, b3, b5, b6, c, demir, biotin var.

OmegaRoyal de balık yağı ve havyar varmış. Sadece omega 3 (dha), omega 3 (epa), diğer omega 3 yağ asitleri ve fosfotidilkolin var sadece.

Şahsen ben olsam imom omega tercih ederdim. Fiyat farkı da fazla

He vallahaa sezaryendende bende çok korkuyorumm benimki aşagıdaymış bugidişle daha dönmezse iyiye gider gibi
Hayırlısı olsun sağlıcakla insallah normal doğum olur doğur kalk yürü hicbirsey olmamış gibi sanki hic 9 ay taşımamış gibi

Reactions: Jou
Ya yine de sıkıntı olmasın diye onu aldım ne bileyim canım verdim Bi kere haftada 2 kere kullan dedi zaten her gün yutmayacağım

20li set ama normal 5liler bile 140-200 en aşağı öyle düşün
Evet ama bunlardan hediye de getiren oluyor aklınızda bulunsun. Bana bi tane hediye geldi, bitane de kız kardesimde varmış kendi bebesi için kullanmış beyaz renk onu veririm dedi. Geçen kayınvalidem hastane çıkışı aldınız mı ben almak istiyorum dedi iki tane var yeter diyip aldırmadım :)

Kızlar omega 3 ne kullanıyorsunuz bana omega royal yazmış 140 lira hala almadım burda Bi arkadaş imom demişti o yarı fiyatı neden bu kadar fark var ya farkeder mi imom alsam
İ mom omega (içeriğinde bir sürü vitamin, folik asit vs var) diye kullanıyorum son 10 gün sonra Demir ilacına geçicem.. Doktoruna sorup bence onun cevabına göre değişiklik yap ya da yapma..

Valla bana hastane çıkışı getiren olmadı olucağınıda zannetmiyorum

Kızlar merhaba bugün Dr kontrolum vardı şeker yuklemesi yapıldı sonucum iyi değilmiş Dr yarın tekrar yüzyüze görüşmeye çağırdı böyle olupta sonucu temiz çıkan oldumu korkuyorum kötü bişi çıkmaz dimi

Bilen biri bana yardım etsin yarına kadar nasıl durucam
Böyle durumlarda doktorlar diyet veriyorlar, karbonhidratı tamamen kesiyorlar diye biliyorum. Diyet listenize uyduğunuz taktir de bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum. Normalde nasıl besleniyorsunuz bilmiyorum ama yrna kadar dikkatli beslenmeye gayret edin, şekeri, unu, tuzu, karbonhidratı uzak tutun kendinizden. Yrn doktorunuz gerekli açıklamaları ve tembihleri yapacaktır mutlaka.

ben yattığım yerden 11. kiloya tamamlamışım o yüzden bişi diyemiyorum son 3 ay be olacak hiç bilmiyorum halim baya kötü , ek olarak cidden yemiyorum sanırım sağlıklı beslenmek kilo aldırıyor bana

Bide hamişler pek kahve içtiğini duymadım burda sen ve ben içiyoruz galiba vallahaa uzandığım yerden kalkmağaa üşendimm

ben ilk günden beri sade filtre kahve keyfimden vazgeçmedim içmezsem günüm iyi geçmiyor

Benim eşim de hiç sevmiyor ayy allahım hele karnıma elini koydugunu hayal bile edemiyorum asla yapmaz
Karadenizin erkekleri böyle galiba

benimki karadenizli değil ama birebir aynı, 6 ay içinde 1 kere dokundu karnıma, korkuyor hala nasıl baba olacak diye

Hahaha vallahii artık herjesin bünyesi farklı diyorum bugidişle
ben ilk günden beri sade filtre kahve keyfimden vazgeçmedim içmezsem günüm iyi geçmiyor
Afiyet olsun canım benim
benimki karadenizli değil ama birebir aynı, 6 ay içinde 1 kere dokundu karnıma, korkuyor hala nasıl baba olacak diye

Kızlar ya bir kaç gündür geceleri istemsiz uyandığımda sırt üstü yattığımı farkediyorum. Rahat uyumamın sebebi de bu sanırım sorun olur mu ya bilemiyorum da ne kadar süre yattığımı ama sanırım az bir süre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…