Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hiç sıkma canını bende öyleyim. Allah’ın izni ile hiçbir şey olmaz

Geceleri ben de sırt üstü uyanıyorum. Kağan kocatepenin "vücudunuz sıkıntı yaratacak bir pozisyona sokmaz kendisini, ona göre şekil alır o yüzden yatış şeklinizi çok takıntı yapmayın" gibilerinden açıklamarı var youtube kanalında. Burnum tıkalı olsa bile sağa dönüp yatmak yerine inatla sol tarafımda yatmaya devam ediyordum ilk zamanlar ama onu dinledikten sonra çoğu zaman vücuduma bırakıyorum tercihi.
Çikolata yemek daha iyi ama :) benim göbeğimde küçüldü sanki sizde var mı öyle bir durum
O sizin hüsnü kuruntunuzdur hareketlerini uzunca bir zaman hissedemeyince korkup bu şekilde şeyler üretiyor beynimiz. Böyle zamanlarda iki elimle göbeğimi tutup sallayasım geliyor benim de uyuyorsa uyansın hareket etsin de içimi ferahlatsın diye, zor tutuyorum kendimi sonra kendiliginden hareket edince rahatlıyorum :)

ayakta yururken hareket halindeyken sallandigi icin uyurmus bebisimiz ama uyurken yada dinlenirken uyanirmiş bende tam bu sekilde

Belkide olabilir alıştırdı tabi sürekli tekmelerini. Bir sakinlik olunca hemen modum düşüyor. Ama çikolata yedim biraz bekledim hemen tekmeleye başladı minik rahatladım :)

Geldim geldim bu ara yürüyüş yaptım yemekti ev işiydi birde kendimi çok yorgun hissetmeye başladım gece uykularım gitti sağa yatsam benim yaramaz hareket ediyo sola yatsam orda hareket ediyo sırt üstüde yatamıyorum salak gibiyim resmen

Benim göbeğimde hiç 7 aylık değil valla millet karnı burnunda ben oversize giyiniyorum anlaşılmaz o derece bende bazen küçüldü gibi hissediyorum
Oo bendensin :) eşimin kuzeni 26 haftalıkken foto atmış 9 aylık gibi benim daha minik. Pijama giyince daha da kayboluyor sonra tribe giriyorum karnım küçüldü diye. Onuda Jou farkettirdi saolsun yoksa sabaha kadar bu niye küçüldü diye düşünüp duracaktım

Allahtann dedimde farkettimm yanii haaa çarpacaktım ağzunaa benimde kücük duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…