Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Herhalde galiba kızzz son aya kadar öyle oluruzz bizim kızçe olmuş 1 kilo
Yaaa ay maşallaaahhhh ben en son 2 hafta önce gittiğimde 700 grdı şimdi 1 olmuştur inşallah haftaya gideceğim bakalım bende bi de biz tek damarlıyız kordonda inşallah böyle sağlıkla devam eder
Amann dikkat edin gene kuzu hergünde zararlı değilmi acaba
Sütlü mütlü diye kandırıyorum kendimi ya her gün içmiyorum valla
Bi maşallah daha
Ya ben kilolu hamile kaldım baya o yüzden daha çok alırım sandım ama ilginç bir şekilde maşallah almadım neyse sonra da birden bire önceki kiloları da verirsem tammaşallahı hakederim

Yaaa ay maşallaaahhhh ben en son 2 hafta önce gittiğimde 700 grdı şimdi 1 olmuştur inşallah haftaya gideceğim bakalım bende bi de biz tek damarlıyız kordonda inşallah böyle sağlıkla devam eder
Tabiii sende şimdi gitsne olmuştur bikilo zaten ideal nisanın sonunda 2 kilo mayıs sonunda 3 kiloyla kapatırızz bugidişle en ideal 3 kilo zaren 4 okursa doğuramam
Sütlü mütlü diye kandırıyorum kendimi ya her gün içmiyorum valla
Süt önemli
Ya ben kilolu hamile kaldım baya o yüzden daha çok alırım sandım ama ilginç bir şekilde maşallah almadım neyse sonra da birden bire önceki kiloları da verirsem tammaşallahı hakederim

MC06 yalnız değilsin kendine nazar etme konusunda bir kaç gündür iyi uyuyorum dedim sonuç
Valla ya nazar ettik kendimize.Kızım da erken uyudu bugün aksi gibi:) Ya bebek tecavüz haberini okuyunca moralim çok bozuldu ondan da uykum kaçtı.
Bebek ya daha 40 u bile çıkmamış Nasıl bir sapıklık bu.

Valla ya nazar ettik kendimize.Kızım da erken uyudu bugün aksi gibi:) Ya bebek tecavüz haberini okuyunca moralim çok bozuldu ondan da uykum kaçtı.
Bebek ya daha 40 u bile çıkmamış Nasıl bir sapıklık bu.
Ciddi miiii görmedim Allah belalarını versin pisliklerin yaaa tüylerim diken diken oldu

Başka bir doktor da demişti yatış şekliniz çokta önemli değil aslında diye ama ister istemez derin uyuyunca tedirgin oldum hep sırt üstü uyandım
Yani ben normal de hiç bilmem sırt üstü yattığımı ama ne hikmetse hamileliğimde vücut kendini otomatik olarak sırt üstü çeviriyor

Selam aleyküm hayırlı sabahlar hanımlar ben artık rahat yatamiyorum sağ tarafa yatmaya çalışıyorum ama hep kendimi öyle buluyorum ben normalde dağınık yatan bir insanım sadece sol tarafta yatmaya çalışmak çok zor geliyor sizde durumlar nasıl uyanınca hiç uykumu almış gibi hissetmiyorum

Arada bir sağa yatmakta sorun olmaz ki canım neden kendini böyle şartlandırıyorsun
bak izle bu doktorun açıklamaları insanı çok rahatlatıyor

Arada bir sağa yatmakta sorun olmaz ki canım neden kendini böyle şartlandırıyorsun
bak izle bu doktorun açıklamaları insanı çok rahatlatıyor
Ne biliyim canım öyle duymuştum açıkçası hiç araştırmadım sağa yatınca bebeğe zarar veriyormusum gibi geliyordu sağol canım Allah razı olsun

Günaydın bende dun doktorumla bu konuyu konuştum sag yada sola mı yatmalıyım diye sorduğumda nasıl rahat edıyorsan suan öyle yatabilirsin, düzde yatabilirsin 28 29 haftalarda düz yatamazsın zaten vücut kendisi dönüyor çünkü bebek iyice büyüdüğü icin o haftalarda kan akısı yavaşlayıp annede baygınlık hissi gibi his yaratabilirmiş o zamanlar sola yada sağ tarafa doğru yatılabilir, son haftalardada sola doğru yatmalıymışız. Ben biraz sag biraz sol bazen düz o şekilde artık nasıl rahat edıyorsam öyle gidiyorum sımdılık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…