Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazen yumurtlama tarihi belli de olsa döllenme geç olabiliyor bazı bebekler geç görünebiliyor bak ben geçen hafta pazartesi gittim küçücüktü yolk sac bide cumartesi gittim o kadar değişmişki görüntü 3-4 günde bile herşey değişiyor o yüzden içini rahat tut bi sıkıntı olsa kanaman falan da olurdu çok vücut atmaya çalıştığı zaman çok kanama oluyo
Korkma kuzum lütfen çok inceleme . Ondan da güzel haber alıcaz ben inanıyorum . Hep olumlama yazıyorum ya hepimize. Motivasyonu yüksek tutalım. Lütfen sen güçlü bi annesin oda güçlü inanıyorum
Ya gidecektim ama benim surekli kontrole gittiğim doktor randevusuz bakmıyor. Randevusuz bakan doktorda çok negatif konusuyor net bilgi vermiyor hep elim boş dönüyorum nedense o doktora gidince. Kanama için gittiğimde bile bebek büyümeden kanama varmı bilemeyiz dedi düşünün.
kizlarrr insallah aranizda ben de varimmm
size bir soru, 28 eylül aşılamaya göre 3+3 üm, 15 eylül sat a göre 5+2 yim
sizce hangisi? doktor 2 kasımda gel dedi
betalarım da 13 ekim 66, 15 ekim 160, 18 ekim 881
bidaha ölcturmedim progestan fitil de kullanıyorum
2 gündür benimde mide bulantım yok canım birdenbire kesildi dün akşam doktora gittiğimde gayet sağlıklıydı bebişim hiç korkma herkesin belirtileri kişiden kişiye çook değişiyor
ben transfer olduktan sonra doktor bi ilaç söylemişti, kabız olursan duphaston kullan demişti, ismini umarım doğru hatırlıyorumdur, bu iyi geliyormuş yine de ismini teyit etmek lâzım yanlış olmasın
edit yapabiliyoken hemen yazayım duphalac olacak o
ben transfer olduktan sonra doktor bi ilaç söylemişti, kabız olursan duphaston kullan demişti, ismini umarım doğru hatırlıyorumdur, bu iyi geliyormuş yine de ismini teyit etmek lâzım yanlış olmasın