Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de korkuyorum illa ki ama napcaksin. Mesela 4+6 da beta 149 cikti 2 gun sonra dun 270. Bebek var mi yok mu varsa bi sorun mu var bilemiyorum. Ama kismet diyorum bekliyorum. Allah kucagimiza almamizi nasip etsin
Oglum 18kilo benimde kucagima cikiyo yada ne bileyim tuvalete götürüyorum kaldiriyorum klozete falan. Gece uyuyunca yerine yatiriyorum bir sey olmaz Allah in izniyle
Tadini cikart guzelim. Bol bol dinlen uyu keyfini cikart hamileligin. Bebis dogduktan 1 sene boyunca ariyacaksin bugunlerini. Ben 2. Bebisime hamileyim smdi basima gelecekleri biliyorum ama tatli bekleyisler bunlar saglikla kucagimiza aliriz insallah.
Valla benimkide akşam kedi gibi kalktı gittiydi içeri mutfağı toplamış ben kötü hissediyorum benim işimi başkasının yapmasını hiç sevmem kendimi zor tutuyorum ama yapmamak lazım işte
Merhabalar güzel anne adayları nasip olursa bende haziran annesi olacağım Geup hepimize hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım minnoşları inşallah Listeye eklerseniz çok sevinirim
29
8 haziran
1.
64