Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay çok heyecanlı 😍 Bebişlerini kucaklarına alanlara hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyütsünler. 🙏🏻❤️ Doğum yapacak olanlara da rabbim kolaylık versin en hayırlı zamanda sağlıkla kavuşsunlar inşallah 😍😍🙏🏻

Sonra sıra bize gelsin 😅
Hahahah sagol canım benimm size sıra kesin temmuzda olurrr şuan temmuz annelerr hazirana başlarr 😂😂😂😂
Hemde ne heyecan herkes pıt pıt alıyo kucağınaa 🥲

Hahahah sagol canım benimm size sıra kesin temmuzda olurrr şuan temmuz annelerr hazirana başlarr 😂😂😂😂
Hemde ne heyecan herkes pıt pıt alıyo kucağınaa 🥲
Siz doğurmadan temmuza sıra gelmez. Önce Bi doğurun. Haziran sonu da temmuzdakilere yazarım 🤣 inşallah sizde sağlıcakla alırsınız. 🙏🏻😍

Kızlar 5 cm açılmam var doğuma giriyorum bana dua edin normal olucak
Laaaaaannnnnnn doktoramı gittin ne ara gittinn anam şurda bi yemek edeyim dedimm ayyy gene ne kaçırdımmmmmmmmmmmm iki dk ayrılmaya gelmiyo burdannnnn ay cok heyecanlandımm kuzummmmm 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 offf allahımm sağlıcakla all kucağina bitanemm

Laaaaaannnnnnn doktoramı gittin ne ara gittinn anam şurda bi yemek edeyim dedimm ayyy gene ne kaçırdımmmmmmmmmmmm iki dk ayrılmaya gelmiyo burdannnnn ay cok heyecanlandımm kuzummmmm 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 offf allahımm sağlıcakla all kucağina bitanemm
Valla ya bende iki bebeleri parka indirdin geldim kız çok heyecanlı haaa 🥲😄

Kızlar 5 cm açılmam var doğuma giriyorum bana dua edin normal olucak

Kızlar tek tek yazamadım sancım devam etti baktım geçmiyo düzensiz aralıklarla oldu doktor şok oldu 5 cm açıklık görünce nasıl dayandın evde dedi
Ay zektaaaaa maşallah valla kolay doğurcan o zaman Allahın izniyle 🥰 ay gözlerim doldu zor tutuyorum kendimi 🥲 sağlıkla kolaylıkla al yekta kuşumuzu kucağına 😍

Back
X