Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de kızzzz... ben in dedikçe bu ağzıma doğru çıkıyor 🙈
Bende bugün dilime doladım "Gelmezsen geeelmeeee" 🤣

Ay benim de öyle 2 haftadır. Ödem miymiş o

Kız niye korkuyon büyük kavuşma için bunlar öyle düşün 🤩🤩🤩

Hazırla tamamen kuzum bebeğim.
O kahverengi acaba nişan olabilir mi🙂

Selam canım bekle artık bi zahmet 😂

Ben Jou Jou için öyle hissediyorum 🤩
Ama sen yine normal canım 😃

Canım gözün aydın hikayeni bekliyoruz 🤩

Kuzum bende @Amazing family gibi biliyorum. Su geldikten sonra beklemek olmaz. Mutlaka doktorun kontrol etmesi gerek
Benim 2. Oğlumda suyum gelmişti açılma vs hiç bir şey olmadığı halde eve göndermediler yatış yaptılar
Hahahaha güzell bi şarkıı

Keşkee dönsede gitsem normalee hapşurukk gibi doğursamm bakalımm pazartesi ne durumda

Benimki de kızzzz... ben in dedikçe bu ağzıma doğru çıkıyor 🙈
Bende bugün dilime doladım "Gelmezsen geeelmeeee" 🤣

Ay benim de öyle 2 haftadır. Ödem miymiş o

Kız niye korkuyon büyük kavuşma için bunlar öyle düşün 🤩🤩🤩

Hazırla tamamen kuzum bebeğim.
O kahverengi acaba nişan olabilir mi🙂

Selam canım bekle artık bi zahmet 😂

Ben Jou Jou için öyle hissediyorum 🤩
Ama sen yine normal canım 😃

Canım gözün aydın hikayeni bekliyoruz 🤩

Kuzum bende @Amazing family gibi biliyorum. Su geldikten sonra beklemek olmaz. Mutlaka doktorun kontrol etmesi gerek
Benim 2. Oğlumda suyum gelmişti açılma vs hiç bir şey olmadığı halde eve göndermediler yatış yaptılar
Sağlık ocağından hemşire çağırmıştı oraya gittim işte doktoruna söyle git nst ye bağlasın dedi var sancın çünkü bebeğin kalp atışı falan güzel gayet dedi ama sancım tam olarak geçmedi hala kuzu güzelde daha evimin temizliği duruyo 😂😂

Tekme atarsa ahh demeyizz yanii 😂😂😂😂
Bazı tekmeler acıtıyor valla 😂
Yalanı buysa gerçeğini düşünemiyorum 😄
Valla 😂
Kız doğuran doğurana 😜o değil de grupta şu ana kadar normal doğuran olmadı bakalım ilk normal doğumu kim yapacak 😝
Normal bence amazing ve fatma olcak önce 🤭
Sabahtan beri bende sancılıyım valla doğuma gidersem diye bir gayret ev topluyorum 🤣
😂😂
Kızlar sağ salim kızıma kavuştum darısı size inşallah sabah 07:30 da dünyaya geldi ama ben kendime daha yeni geliyorum 🙈 yazan herkesten Allah razı olsun tek tek ekleyemedim 🙏🏻
Hadi gözün aydın 😍

F9FEF887-EB8F-4BA3-93C4-E8D1BCBE322E.webp
F9FEF887-EB8F-4BA3-93C4-E8D1BCBE322E.webp

Şükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı 🤣

Kızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu

Kızlar sağ salim kızıma kavuştum darısı size inşallah sabah 07:30 da dünyaya geldi ama ben kendime daha yeni geliyorum 🙈 yazan herkesten Allah razı olsun tek tek ekleyemedim 🙏🏻
Ayy hadi gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişlerinizi🧿

Darısı başımıza 💃

Evet canım ilaç kullanıyordum ama işte çok düzenli değil
Benimde en son sonuçlarımı seninkiyle hemen hemen aynıydı doktorum banada çok düşük demişti feramat kullanıyorum , sabah aksam kullanmam gerekiyor ama ben günde 1 kere kullanmama ragmen en son gittigimde kan degerlerim düzelmişti az da olsa,

Doktorum çokkk düzenli bir sekilde iç diye uyarmıştı canım ilacı aksatmaman gerekiyor

Benimde en son sonuçlarımı seninkiyle hemen hemen aynıydı doktorum banada çok düşük demişti feramat kullanıyorum , sabah aksam kullanmam gerekiyor ama ben günde 1 kere kullanmama ragmen en son gittigimde kan degerlerim düzelmişti az da olsa,

Doktorum çokkk düzenli bir sekilde iç diye uyarmıştı canım ilacı aksatmaman gerekiyor
😣yaa evet haklısın ama işte kabızlık olayı bi de 2saat öncesi sonrası kahve çay içmeme durumu derken kalıyo ya . Bakalım ne diyecek bana

Back
X