- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #56.681
Kuzum benim elimdemikii amaa herkes aynı değil kiSszeryani bilsen teşekkür ederdin bence bana normale yönlendirdiğim için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum benim elimdemikii amaa herkes aynı değil kiSszeryani bilsen teşekkür ederdin bence bana normale yönlendirdiğim için![]()
Hahahaha güzell bi şarkııBenimki de kızzzz... ben in dedikçe bu ağzıma doğru çıkıyor
Bende bugün dilime doladım "Gelmezsen geeelmeeee"
Ay benim de öyle 2 haftadır. Ödem miymiş o
Kız niye korkuyon büyük kavuşma için bunlar öyle düşün
Hazırla tamamen kuzum bebeğim.
O kahverengi acaba nişan olabilir mi
Selam canım bekle artık bi zahmet
BenJou için öyle hissediyorum
Ama sen yine normal canım
Canım gözün aydın hikayeni bekliyoruz
Kuzum bende @Amazing family gibi biliyorum. Su geldikten sonra beklemek olmaz. Mutlaka doktorun kontrol etmesi gerek
Benim 2. Oğlumda suyum gelmişti açılma vs hiç bir şey olmadığı halde eve göndermediler yatış yaptılar
Sağlık ocağından hemşire çağırmıştı oraya gittim işte doktoruna söyle git nst ye bağlasın dedi var sancın çünkü bebeğin kalp atışı falan güzel gayet dedi ama sancım tam olarak geçmedi hala kuzu güzelde daha evimin temizliği duruyoBenimki de kızzzz... ben in dedikçe bu ağzıma doğru çıkıyor
Bende bugün dilime doladım "Gelmezsen geeelmeeee"
Ay benim de öyle 2 haftadır. Ödem miymiş o
Kız niye korkuyon büyük kavuşma için bunlar öyle düşün
Hazırla tamamen kuzum bebeğim.
O kahverengi acaba nişan olabilir mi
Selam canım bekle artık bi zahmet
BenJou için öyle hissediyorum
Ama sen yine normal canım
Canım gözün aydın hikayeni bekliyoruz
Kuzum bende @Amazing family gibi biliyorum. Su geldikten sonra beklemek olmaz. Mutlaka doktorun kontrol etmesi gerek
Benim 2. Oğlumda suyum gelmişti açılma vs hiç bir şey olmadığı halde eve göndermediler yatış yaptılar
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar sağ salim kızıma kavuştum darısı size inşallah sabah 07:30 da dünyaya geldi ama ben kendime daha yeni geliyorumyazan herkesten Allah razı olsun tek tek ekleyemedim
![]()
Yazıyorum doğuranı zaten
Bazı tekmeler acıtıyor vallaTekme atarsa ahh demeyizz yanii![]()
VallaYalanı buysa gerçeğini düşünemiyorum![]()
Normal bence amazing ve fatma olcak önceKız doğuran doğuranao değil de grupta şu ana kadar normal doğuran olmadı bakalım ilk normal doğumu kim yapacak
![]()
Sabahtan beri bende sancılıyım valla doğuma gidersem diye bir gayret ev topluyorum![]()
Hadi gözün aydınKızlar sağ salim kızıma kavuştum darısı size inşallah sabah 07:30 da dünyaya geldi ama ben kendime daha yeni geliyorumyazan herkesten Allah razı olsun tek tek ekleyemedim
![]()
Ay hadi inşallah zaten benimki en son 11 hazirana kadar bekleyecek normal doğumubende 3 haziranda doğururum diyorum
Ilac kullandığın halde mi düşük çıkıyor?Kızlar hemogram verdim bugün bazıları düşük diyo yine ya. Anlamıom çok önemli mi bu değerler
Şükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı![]()
Kızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu
Ayy hadi gözünüz aydın sağlıkla büyütün bebişleriniziKızlar sağ salim kızıma kavuştum darısı size inşallah sabah 07:30 da dünyaya geldi ama ben kendime daha yeni geliyorumyazan herkesten Allah razı olsun tek tek ekleyemedim
![]()
Evet canım ilaç kullanıyordum ama işte çok düzenli değilIlac kullandığın halde mi düşük çıkıyor?
Benimde en son sonuçlarımı seninkiyle hemen hemen aynıydı doktorum banada çok düşük demişti feramat kullanıyorum , sabah aksam kullanmam gerekiyor ama ben günde 1 kere kullanmama ragmen en son gittigimde kan degerlerim düzelmişti az da olsa,Evet canım ilaç kullanıyordum ama işte çok düzenli değil
Gözünüz aydın sağsalim büyütün inşallahŞükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı![]()
Benimde en son sonuçlarımı seninkiyle hemen hemen aynıydı doktorum banada çok düşük demişti feramat kullanıyorum , sabah aksam kullanmam gerekiyor ama ben günde 1 kere kullanmama ragmen en son gittigimde kan degerlerim düzelmişti az da olsa,
Doktorum çokkk düzenli bir sekilde iç diye uyarmıştı canım ilacı aksatmaman gerekiyor
Ayy hayırlı uğurlu olsun rabbim analı babalı büyütsün inşallahKızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu
Hee tamamm o haldeeYazıyorum doğuranı zaten![]()
Eevvvveeettt gözünaydın canımm senide doğruttukkKızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu