Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Vallah hazır değilim temizlik var derken gitti ya doğuma yakın olsa da gitsek valla
Ben pazartesi salı annemlerle kayınvalidemle yaptım bitirdim hepinize de çantanızj hazırlayın deyip durdum benden vebal gitti valla yakın olsa bende giderdim kız çantasını falan da götürdü mü acaba yanında

Şükür doğurdum, kar beyaz bi bebem oldu maşallah. Daha yeni kendime geliyorum 9.07 de çıktı

Kızlar doğurdum, sabah sezaryene aldılar kalp atışı birden düştü, 2500 kg doğdu

Kızlar sağ salim kızıma kavuştum darısı size inşallah sabah 07:30 da dünyaya geldi ama ben kendime daha yeni geliyorum yazan herkesten Allah razı olsun tek tek ekleyemedim
Hayırlı olsun kızlar 3 güzel haber Allah'ım hayırlı evlat eylesin. Müsait vakitte anlatın bize de

Kızlar 5 cm açılmam var doğuma giriyorum bana dua edin normal olucak
Sancıların düzene girmeden gittin değil mi canım öyle de başlıyor muymuş doğum ya bi de 5 cm

Hanımlarrrr, muayneden çıktım 3250 kg olmuş çatı muaynesi oldum gayet kolay geçti hiç korkmayın benim vajinusmus geçmişim var. Normal doğum için müsait dedi. Bekleyeceğiz normal doğumu. nst ye girdim hiç sancı cıkmadı. Keyfi yerinde rahat bebek.

Kızlar sağ salim kızıma kavuştum darısı size inşallah sabah 07:30 da dünyaya geldi ama ben kendime daha yeni geliyorum yazan herkesten Allah razı olsun tek tek ekleyemedim

Canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza darısı diğer bekleyenlerin başına:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…