Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum,
Allah hepinizi bir avazda kurtarsın
Doğuranlara da hayırlı olsun Allah hepimizinkini bize bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunlar

Bana önce belden uyuştırma sonra genel yapmak zorunda kaldılar uyandığımda epey kötüydüm birkaç saate açıldım
Memeyi ilk getirdiklerinde emdi sonra emmedi şekeri düştü mama vermek zorunda kaldık sürekli kaşığa da sütümü sağıp veriyorum
Biraz zorlu bir süreç beni bekliyor sanırım, erken doğmanın zorlukları

Benim suyum geldi , açılma hızla ilerledi, yarım saat içinde ameliyata alındım. Keşke kesselerdi ama bir bildikleri vardır herhalde diye avutuyorum kendimi.. onlar da bir şey diyemiyor taburculuk için kan değerlerim düzelemediğinden bir türlü… bebeklerin solunumunda sıkıntı varmış, genel anestezi yapıldığından göremedim yüzlerini bile 😞
İnşallah sizlerin çok güzel doğum hikayeleri olur🥰
Anladım canım inş en kısa zamanda sen de bebişler de toparlanır eve geçersiniz. Sakın doğum hikayen kötü diye düşünme. Bebeklerle eve geçtiğinde bu bir haftanın hiçbir önemi kalmayacak. Onları öptüğünde kokladığında her şeyi unutacaksın. Şu an benim de doğum kilosu ortalama 2 civarı olacak diye bekliyoruz çok yavaş ilerliyor büyüme. O nedenle şimdiden sıklaştı takipler. Doğunca da bir süre vermeyecekler gibi görünüyor. Yeter ki sağlıkla eve getireyim de diyorum varsın biraz ayrılık olsun ne yapalım. O kadar uzun süre bekledim ki bu bebeği şimdi her şeyi mutlu ediyor yokken elden bir şey gelmiyor yeter ki doğsunlar sağlıkla eve gelsinler hep öyle bakıyorum ben. Sen de asla moralini düşürme. İkiz annesi oldun. Zor da olsa en mutlu günün ne olursa olsun her şey yoluna girecek az kaldı 😍😍

Doğuranlara da hayırlı olsun Allah hepimizinkini bize bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsunlar

Bana önce belden uyuştırma sonra genel yapmak zorunda kaldılar uyandığımda epey kötüydüm birkaç saate açıldım
Memeyi ilk getirdiklerinde emdi sonra emmedi şekeri düştü mama vermek zorunda kaldık sürekli kaşığa da sütümü sağıp veriyorum
Hiç bundan dolayı üzme kendini her şey zamanla yoluna girer yeterki sen de bebişte iyi olun 🙏

Aa neden sonra genele döndüler? Çokta erken değil hemen alışırsınız bebişle birbirinize 🥰

Back
X