Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Madammor kuzummm artik gun yokkk. Saatler kaldı minnoslara kavusmaya. Birazdan hastaneye gidiyorm bnde son kontroller ve anestezi icin ayy cok heyecanli heyecandan ayilip bayilma bugün yarinnn anne oluyoruzzzzzzzz yihhhuuuuuu
Evet canim heyecandan uyuyamadim bende erkenden uyandim Öğleden sonra gideceğim ben yatış olacagi icin erkenden gitmek istemiyorum. Haberdar et beni de gelince

Yok ben devlete gidiyordum malûm orada sürekli farklı farklı doktorlara görünmek zorunda kalıyorsun. Durum acil olunca özele gittim. Ama iyi oldu içim rahatladı şükür
Ya maddi olarak zorlamayacaksa özelde güvendiğin tek dr la gitmek en iyisi canım çünkü riskli gebeliğe giriyorsun. Bi perinatolog fln olsa bnce senin açından daha iyi olur

Kızlarr iç çamaşırım avuç içi kadar ıslandı birden korktuğum şey midir sizce daha dün kontroldeydim.
Üstelik hazır değilim ağda bile yaptırmadım ayyyyy
Olabilir valla devamı geldi mi daha sonra :)

Ya maddi olarak zorlamayacaksa özelde güvendiğin tek dr la gitmek en iyisi canım çünkü riskli gebeliğe giriyorsun. Bi perinatolog fln olsa bnce senin açından daha iyi olur
Özelde sırf para için gereksiz testler istiyorlar o açıdan korkuyorum psikolojik olarak da etkiler beni yoksa 2 haftada bir muayene yada kontrole gidebilirim sonuçta bebeğimden daha önemli bişey yok. Muayene parası sadece 200 tl testlerle artık borçlu çıkarım ama bebeğimin yerinde ve sağlıklı olduğunu öğrenene kadar özele gidecem ertelemicem

Kızlar beta hcg değerini takip edenler benimle paylaşabilir mi ? Ben pazar günü yaptım 29.3 çıktı 3 haftalık 4 günlükken dün ise salı günü 81.6 çıktı tam 3 haftalık 6 günlükken.
2 günde 3 e katlandı neredeyse. Sizce bu değerler iyi mi ??

Aayyy cok heyecanlı rabbiimmm kucağına sağlıcakla nasip etsin kuzumm

Ayy cok heyecan dolu saglikla gelsin bebis canmmmm
Çok heyecanlı csnım benim şimdi o zamanda gelmez bugün:) Sağlıkla kucağına al inş sıkıntısız. Daha sonra fırsat bulursan yaz merak ederiz

Teşekkür ederim kızlar.Hepimiz sağlıkla alalım inşallah.
Heyecandan ziyade gerginlik var üzerimde.Kızım kardeşinin beşiğini görünce çıldırdı benim diye içinde yatmak istedi.Bebek gelince bir süre zorlu geçecek sanırım.

Kızlar geçen hemşire beni doğum için bilgilendirdiğinde şöyle söyledi eğer suyun gelirde beklersen bebek suyla aşağı doğru kaydığı için kordon dolanması çok yüksektir suyun geldiği an git . Bilginiz olsun
Bu arada herkes doğuruyor bu gün ne çok doğum var

Ayyyy gerçektenmii allah kolaylığını versin inşaallahh

Son düzenleme:
Ayyy vallahi korktum bir baktım geliyor bekleyim dimi gelmeye devam ederse mi gideyim
Gun içerisinde sürekli gelirse doktorunu ara söyle bence kuzu benim bidefa geldiği için çok şey etmedim zaten tam gidecem akinti geliyo bi bakıyoruz birşey yok

Günaydın kızlar bu gece de ağrılardan uyuyamadım.Büyük gün geldi.Doğum yapacak herkeae geçmiş ve hayırlı olsun şimdiden.
Yaa Cok sevindim. Demek buyuk gun sonunda geldi. Sizin icin dua edicem. Her sey yolunda gidecek insallah. Saglicakla kucagina al.

evet normaldede 2 gunde 2 ye katlaması beklenir gayet iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…