Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Geçecek canım sakin kal sen onlar ne zmn gidecek .

Evet canim suan kilosunu 2 .planda baktim en onemli şey bu aralar dogmasin istiyorum 1 ay daha dursun inşalalh

M -Murphy a soralımm desen korkunç rüyalar görmüşte çığlık atıyolar sıpaaa helee

Valla eve geldiğinden beri var o uyurken bile çığlık atıyor uyandı sanıyorum bakıyorum mışıl mışıl uyuyor :) mesela gece hiç uyumadım neden, çünkü çığlık attı hep, ilk önce acıkmıştı yedirdim tam yatırdım yine çığlık tam gazını atamamış aldım masaj yaptım gazını çıkardım yine yatırdım yine çığlık bu sefer altına yapmış değiştirdim falan sonra yine çığlık bu sefer keyfine :))) kolay gelsin Zekta1 :))

Oo senin daha sıkıntılı canım Allah kolaylık versin. Keşke seni kendi haline bıraksalarda valla ne güzelde bakarsın. İnt de izledim doktor emzirirken fazla kalın giydirmeyin zaten emerken çaba sarfediyor birde kalın giymiş direk sıcaktan uyur çok ememez diyor. Ama annem üşür deyip 3 kat tulum giydirip kombiyi 45 getirip birde kucağımıza aldığımız zaman mutlaka battaniye ile almamız gerekiyor çünkü fazla gazı üşüdüğü için oluyormuş. Şimdi olmuyor mu yine oluyor yine biz suçluyuz çünkü hala dikkat etmiyormuşuz çocuğu battaniye arasında bulursak birgün rahat seveceğiz :))

Kızlaarrr yatağa koyarken hep ağlıyorsa bide böyle deneyin bakalımm Zekta1

Kızlaarrr yatağa koyarken hep ağlıyorsa bide böyle deneyin bakalımm

Hepsini yapıyorum canım bazen fayda ediyor bazen etmiyor ama yattığı yeri ütüleyip birde sıcak örtü ile sardığım zaman çok fazla rahatlıyor. Birde kiraz çekirdekli torba varmış onu mikrodalga da ısırıp karnına koyuyormuşsun gazı için baya faydası oluyormuş. Kiraz yemeye başlayın kızlar :)) ne para vereceksiniz çekirdeklere

Aaaaa bide şöylede gördümm gaz için çorap satıyolarmış duydunmuu bi corabin içinde birşey varmış o rahatlatıyormuş hepp

Acaba hamileyken rezene çayı içilirmi ya kızlarr

Eki Görüntüle 3072125

Düzenli yemek yemek, bol su ve ek takviye doktor bana laktamax verdi. Birde rezene çayları güzel attıyor. Birde tahin dediler sürekli tahinli kurabiye yapıp yiyorum çok güzel oluyor tarif vereyim mi kızlar

Düzenli yemek yemek, bol su ve ek takviye doktor bana laktamax verdi. Birde rezene çayları güzel attıyor. Birde tahin dediler sürekli tahinli kurabiye yapıp yiyorum çok güzel oluyor tarif vereyim mi kızlar
Ooyyy tahinli kurabiye cok istiyorum denemekk ama çok tereddütt ettim ya

Bazı konularda çok taviz vermeyin tepenize çıkıyorlar.Ilk bebek ne bileceksiniz modunda oluyorlar ya ben annesiyim benden çok kimse düşünemez diyin.Ben öyle demiştim susmuştu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…