• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Normal bebegimm cok kucuk miniminnacık birşeyyy öyle hemen görünürmü sağlık ocağınla özelinki aynı olmiyor makinelerr benimde içi görünmemişti
Kiz bgn fena oldum acike gittim yine baktilar karindan 6+5teyim kesenin ici gorunmuyo, normal mi ya

Normal bebegimm cok kucuk miniminnacık birşeyyy öyle hemen görünürmü sağlık ocağınla özelinki aynı olmiyor makinelerr benimde içi görünmemişti
Devletin aciline gittim bugun, normalde 5+3te karindan keseyi bile gorememisti vajinalde keseyi gormustu sadece kendi ozel doktorum
Ay bilemedm, bi tuhaf hissettim ya

• Beğen
Reactions: Jou
Devletin aciline gittim bugun, normalde 5+3te karindan keseyi bile gorememisti vajinalde keseyi gormustu sadece kendi ozel doktorum
Ay bilemedm, bi tuhaf hissettim ya
Devletlerinki geç gösteriyor ya ondan vajinal gördüyse daha ne hadi hayırlısı olsun 3 ay sonra rahatsın

Kizlar nerdesiniz, ben de 2. Tura katildim hangi cesaretle bilmiyorum ama şoktayiz
Korkudan sevinemedim nasi yapcam nasi bakicam 2 taneye diye, siz de ayni seyleri hissettiniz mi imdat
İlerleyen haftalarda bir cesaret geliyor bacım merak etme 😂 Ben testte 2. Çizgiyi görünce oturup ağlamıştım baya ilk şokla 😂😂😂😂 Hatta testi 1 hafta gecikmeli yaptım şüphelerimi kabullenemedim 🙈 Şimdi iyiki doğmuş diyorum bana kalsa 2.ye aslaaaaa cesaret edemezdim. 2.ci değil ilki beni yoruyor 🙈 Sen doğum yaptığında 4 yaşa yakın olucak biraz daha rahat olabilirsin böyle düşün ❤️ Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn 🙏

Araştırdım evet varmiş doğunca başvuruluyor. Valla bu ara tuvalet alışıyor hanfendi zor bi süreçten geciyiruz bi bak söylüyor gidiyoruz. Bi bak altına koyvermiş😵‍💫😵‍💫😅🤣🤣
Benim oğlanda bezi çıkarıp odalara yapıyor sinir krizi geçiriyorum 😢 Klozetten korkuyordur diye lazımlık aldım aynı şekil ona da yapmıyor 🙁 Nasıl alıştırıcaz çaresiz kaldım. Bazen yapınca kaka diyor bazen yapmadan ama tuvalete yapmıyor.

Hay vallahi suan su soylediklerine tutundum, Allah razi olsun soyledigin guzel seyler icin 😍😍 insallah dedigin gibi olur ya, bi de suan cok zor geciyo mide bulantisi halsizlik fln baya var, kalkamiyorum yerimden, bi toparlansam
Hamilelik bir şekilde atlatılıyor gözün korkmasın. Benim oğlan 2,5 yaşındaydı hamile olduğumu öğrendiğimde işe gidiyordum. Her gün anneme kucağımda götürüp getirdim. Mide bulantılarım vardı ilk başlarda.. 37. Hafta dolana kadar çalışmak durumunda kaldım. Çok şükür geçti gitti. Allah yardım ediyor 🙏 2 çocuk zor mu evet zor ama ilkindeki acemiliği yaşamıyorsun.

ÖYle öyle alışıcak ben almiraya altına yaparsan birşey vermicem diyodum artık gına gelmisti bana onu sorcaktım sana da kaç sefer biyerlere işedi oyun yaptı ay çok zor yaa tuvalet işi en zorlandığım şey
Ben hiç sakin kalamıyorum bir yerlere çişini kakasını yapınca 😢 O kadar konuşuyorum anlatıyorum hiçbir işe yaramıyor.

• Üzgünüm
Reactions: Jou
İlerleyen haftalarda bir cesaret geliyor bacım merak etme 😂 Ben testte 2. Çizgiyi görünce oturup ağlamıştım baya ilk şokla 😂😂😂😂 Hatta testi 1 hafta gecikmeli yaptım şüphelerimi kabullenemedim 🙈 Şimdi iyiki doğmuş diyorum bana kalsa 2.ye aslaaaaa cesaret edemezdim. 2.ci değil ilki beni yoruyor 🙈 Sen doğum yaptığında 4 yaşa yakın olucak biraz daha rahat olabilirsin böyle düşün ❤️ Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn 🙏
Ay o cesaret bi gelse, suan hala idrak etme asamasindayim ben ya, uyuyorum uyaniyorum allahim gercekmi ya diyorum cok korkuyorum ve cok kotuyum, yani bildigin gibi degil cocuga bakamiyorum butun gün ölü gibi yatiyorum midem ve asiri halsizlik, bayiliyodum bgn yine, serum serum serum mahvoldum ya, hayatimi mahvetmisim gibi geliyo bazen naptim ben diyorum 😔
Hamilelik bir şekilde atlatılıyor gözün korkmasın. Benim oğlan 2,5 yaşındaydı hamile olduğumu öğrendiğimde işe gidiyordum. Her gün anneme kucağımda götürüp getirdim. Mide bulantılarım vardı ilk başlarda.. 37. Hafta dolana kadar çalışmak durumunda kaldım. Çok şükür geçti gitti. Allah yardım ediyor 🙏 2 çocuk zor mu evet zor ama ilkindeki acemiliği yaşamıyorsun.
Valla bu boyle pat diye olmasaydi ben vazgecmistim, korunmaya devam edicektm korktm ben yapamicm dedm sonra da hamile oldugumu ogrendim iste, pat diye olcagini bilemedim ilki zor olunca bunda şok olduk ya

Mide bulantisindan fln mahvoldum ztn, ilki bu kadar kotu gecmemisti, odadan odaya zor geciyorum, hasta gibi kaldim kenarda diyorum valla moralim o kdr bozukki, cocukla da ilgilenemiyorum, gucum kuvvetim yerinde olsa belki psikolojik olarak bu kdr zorlanmazdim ama suan hem korkuyorum nasi bakicam diye hemde gercekten yasamakta zorlaniyorum yani

Back
X