Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız Allahtan eşlerimiz anakuzusu değil yoksa napardık en iyisini yapıyor sormak gerekmiyor çocuğa isim koyma görevini anne babaya verdi Allah herkes İstanbul da yakında burdan göç başlar memlekete
Valla her zaman oyle olmuyo benim ilk çocuğu doğurdum hastaneye bile gelmedi kaynanalar ama telefondan halletti dede gelmiş rüyasına merve olsun demiş, isime takılmadımda kadının karışmasına takıldım kıyameti kopardım ama nafile yine onun dediği oldu

Kız Allahtan eşlerimiz anakuzusu değil yoksa napardık en iyisini yapıyor sormak gerekmiyor çocuğa isim koyma görevini anne babaya verdi Allah herkes İstanbul da yakında burdan göç başlar memlekete
Hahahaha evettt göç baslar vallahaa

Anakuzusu olan eşleri allah sabır versin gerçekten çok zor

Kizlaaaaar nörüyonuz allahim her gecen gün digerinden kotu sanki. Bir yandan hemen dogurmak istiyorum ama diger yandanda cumartesi ilkimin 1 yas dogum gununu yapiyorum onuda cikarayim oyle gelsin diyorum. Yeteeeeeeeer diye ciglik atasim var ya. Dun esim soruyo nasilsin diye. Bende dedim askim bidaha sorma utaniyorum hergun kotuyum demeye. Insan gercekten cekiniyo. Ayaklar sis eller uyusuyo belim agriyo, mabadimi kaldiramiyom artik yani. Ilk gebeligimde boyle degildim. Gerci 3 ay gecmedi tekrar hamile kaldim. Bunye dayanmiyo artik 2 senedir hamileyim allah bana akil fikir versin ne diyim soyleyeceklerim bu kadar

Bence o nokta da eşin tavrı önemli . Çünkü onlar müdahale etmedikçe anne babaları da yüz buluyor . Karışma hepsinde var kız herşeye maydanoz olma mevzusu. Sınır koyucan başka türlü önü alınmıyor

Kızlar hafif kasık ağrısı oluyor ara ara sizede olmuşmuydu korkmayım dimiiiiii
Bende oluyo ara ara birşey yok doğum belirtisi zaten bel kalça kasik ağrisı hepsi birden oluyormuş
Geldik bz nst bisi cikmadi sanci vs 3700 olmuş yarin 11 de giris yapcaz hastaneye 12.30 gibi alacaklar
Ooo hayırlısı olsunnn

Ayyy hadi gözün aydin canim son kontrolüde hayirlisiyla atlattin ben ögleden sonra gidiyorum
Anestezi uzmani gördü mü seni epidural mi genel mi olcaksin belli mi
Bide bunuda soruyolarmıı yanii tahlilden sonramı belli olur bu iş hanii kendilerimi tercih ediyo

Doğru diyosun ama çok değişik insanlardı kızımın babasıda dahil zaten 6 sene daha dayanabildim boşadım. Keşke 6 senemide yedirmeseydim bazen onun pişmanlığını yaşıyorum sadece

Aynen bende yeteeeeeer diye bağıracak kıvamdayım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…