Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim de kizim 22 aylik. Insallah 2 ay sonra oglumuz dogunca 2 yasinda olacak. Kisacasi 3 yildir ya hamileyim ya emziriyorum. Normal bir sosyal hayati olan herkese, en basitinden surekli orasi burasi agirmayan, istedigi gibi yuruyup istedigi gibi yiyip icebilen herkese ozeniyorum.

Oyyyyy gerçektenmi kızzz üstüne bidaha kaldın vallahaa yorulman cok normall bebede kuçük bide

Kızlar ya bn kahvaltıda aylardır peynir domates ve salatalık dışında bişe yemiom. Artık onları da yiyesim gelmiyo midem kötü bugün
Bende sürekli tost yiyorum kahvaltıda artık bıktım bende. Bulantı bebek dönünce olur diyorlar bizim buralarda
Ay sorma valla ya bende artık çok yoruldum senin bir de peş peşe olmuş daha zor

Sen çok istiyon ya gününü dolduracak gibi geliyo
Tişikkir idirimmmm
Günaydın kızlar

Bugün hastaneye yatış yapıyorum bol heyecan var uyuyamadim erkenden uyandim hatta
GÜNAYDINNNNN
Düzenli yemek yemek, bol su ve ek takviye doktor bana laktamax verdi. Birde rezene çayları güzel attıyor. Birde tahin dediler sürekli tahinli kurabiye yapıp yiyorum çok güzel oluyor tarif vereyim mi kızlar
Kaydettim tarifi bende
Günaydın kızlar bu gece de ağrılardan uyuyamadım.Büyük gün geldi.Doğum yapacak herkeae geçmiş ve hayırlı olsun şimdiden.
GÜNAYDIN bebeğim. Sağlıcakla kolaylıkla gelsinmnn ağrısız sızısızzzz
Sonunda koyduk ismini

Sare Yüsra
Ayyy çok güzel isim canım. Takılma sen söyleyemeyenlere. Anlamları da çok güzel. İsimleriyle yaşasın prenses
Şimdi kalkiyorum üstümü giyincem hazirlancam ooyy degisik hislere büründüm simdi dua edin bana Görüsürüzzz
Ayyyy canım benim yaaa çok duygulandım bendeeee

Işte tostta yaparr mide yanmasıı hergeçen gun yemekten bin pişman oluyorum dün çok kotü öksürdüm yanmasından
Evet öksürük oluyor valla mide koruyucu içtiğimden beri rahatım çok şükür artmıştı iyice. Bugün unutmuşum içmeyi hatta inşallah bişey olmaz diyorum

Reactions: Jou
Benim geçen hafta ne yesem her şeyde oldu çok fenaydım valla geceleri ağlayacaktım artık o derece
Kız ayaklarını şu kaburga kemiklerime filan dayıyo resmen o arada midede gidiyor araya kaynıyor .. gerçekten en çok gebelikte reflüden çektim başka hiçbirşey bu kadar yormadı

Anteplililili mmm senin şekerin nasıl bakıyormusunn yada hanii tatlı yiyormusun hiç hemen yükseliyomu nekadar oluyo
Kuzum şekerim sinirdaydi ama hic dikkat etmedim hergun ölctum 120 nin uzerinde cikmadi açlikta 80 uzerine cikmamisti , öyle normal besleniyorum abartmadan yine , ee suyuda normalmis artik artmaya devam etseydi tamamen kesicektim durum böyle suan ne dikkat ediyorum nede abartiyorum

Reactions: Jou
Haaa dikkat etmediğine rağmen pek çikmamış o zaman iyi bariii bende buara hep şekerli şeyler istiyo canım da dedim etki edermi neolurr öyle olsaydı benimde suyum baya baya çıkardı biraz çikmıştı ama düzene girdii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…