Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Jou neden hareket etmemiş bebek neden almışlar ki ay çok merak ettim şuan

Reactions: Jou
Ah canım benim yaaa ağlayarak girdin gülerek çık inşallah

O zaman daha kendine gelmesine var..
Güzel haber gelsin de sabırla bekleriz dimi
Aynen sag saglim bi ciksinlar da
Spinal olcaktı amaa oyle değilmiydi
Spinal de olsa odaya cikmasi falan surer, bebekten sonra bide dikis var ya, bide bebekle ilgilenir şoku atlatir fln anca yazar, birden şok oldu

Reactions: Jou
Kızlar nişanım geldi benim pembe akıntı sabahtan beri de kasılmalarım hiç durmadı ama ağrım yok acaba doğum mudur
Nişanin geldiyse kesin doğum kuzumm kim nişanim geldi dese doktora gidiyo bence sende yarın ilk işin doktor olsun yada şimdi gitme ihtimali varsa yada doktoruna yaz kasılmanda çoksa doğum var panik yapmaaa sakın guzelce ılik duşunu al kuzum

Son düzenleme:
Kızlarr ya karnıma cayip uyuşma gibi ve hiç hissetmiyorumm karnımı bide kaşıntı var ama dokundukça karnımı acayip canım ı acıtıyorr var mı aranızda böyle karnınızin hissetmeme

Kızlar nişanım geldi benim pembe akıntı sabahtan beri de kasılmalarım hiç durmadı ama ağrım yok acaba doğum mudur
Süre tut canım. Kasılmalar diye uygulama var onu indir takip et. Düzenliyse doğumun habercisidir
Kızlarr ya karnıma cayip uyuşma gibi ve hiç hissetmiyorumm karnımı bide kaşıntı var ama dokundukça karnımı acayip canım ı acıtıyorr var mı aranızda böyle karnınızin hissetmeme
Yok canım hiç olmadı ve ilk kez duyuyorum. Sende daha önce de olmuştu uyuşma dimi? Doktora söylemiş miydin

Ayy korkutma beni benim de bu gün aşırı kasılmam var korkuyorum yav

Kasılmaların düzenli mi? Nişan geldiyse doğum yakın demektir.

Cnm bnm ilk doğumda nişan gelmişti 8 saat sonra ancak doğum gerçekleşti sakin olmaya çalış dr haber ver istersen duş al panik yapma
Kızlar kasılmalar düzenli sabahtan beri çekiyorum ayaga Kalktığımda cocuk düşecekmis gibi baskı da var ama gram agrım yok oyuzden sabahı mı beklesem diyorum

Süre tut canım. Kasılmalar diye uygulama var onu indir takip et. Düzenliyse doğumun habercisidir

Yok canım hiç olmadı ve ilk kez duyuyorum. Sende daha önce de olmuştu uyuşma dimi? Doktora söylemiş miydin
Soyledim normal demişti ama acaba ben anlatamadımmı bilmiyorum kıyafetim değince acıyo yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…