Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Elbette rahat hamilelik ama birnevi mutluluk var onda işte bide sol kalçamda batmalar oluyor ağrı falan ama hadi hayırlısı

Kızlar kasılmalar düzenli sabahtan beri çekiyorum ayaga Kalktığımda cocuk düşecekmis gibi baskı da var ama gram agrım yok oyuzden sabahı mı beklesem diyorum
Ağrı olması şart değil. Doğum ağrısızda olabilir. Ritmik kasılma doğum belirtisi. Gitmende fayda var, en azından hangi aşamada olduğunu öğrenirsin.

Ağrı olması şart değil. Doğum ağrısızda olabilir. Ritmik kasılma doğum belirtisi. Gitmende fayda var, en azından hangi aşamada olduğunu öğrenirsin.
Uygulama indirdim kasılmalarımı takip ediyorum şuan canım bakalım

Oyyy niye korkuyosunuzz yavvv korkarsanız dahada vücutt tepki verirr rahat olun kuzum eninde sonunda zaten gidiceksin doğuma düşünme şöyle şeyler
Haklısın sweet e korkma diyordum 1 saat önce simdi beni korku saldı korku değil de heyecan diyelim

Ya şimdi baktım netten kanama 40 gün sürüyormuş

40a az kaldı hala devam ediyor lekelenme şeklinde. İlk zamanlar hasta bezi takıyordum hep bir ara kızımın bezini bile kullandım okadar fazla kanamam oluyordu. Sende çok oldu mu

Reactions: Jou
Kızlar kasılmalar düzenli sabahtan beri çekiyorum ayaga Kalktığımda cocuk düşecekmis gibi baskı da var ama gram agrım yok oyuzden sabahı mı beklesem diyorum
Aşağı indi demek ki bebek. Doğum yakındır
Soyledim normal demişti ama acaba ben anlatamadımmı bilmiyorum kıyafetim değince acıyo yani
Enteresan
Ahaha yok kız doğurun valla son haftalar/günler hiç geçmiyor hepten ağırlaşıyor insan. Hepinizin güzel haberlerini bekliyorum
Uygulama indirdim kasılmalarımı takip ediyorum şuan canım bakalım

Haklısın sweet e korkma diyordum 1 saat önce simdi beni korku saldı korku değil de heyecan diyelim
Şimdi kaç dakikada bi geliyor ve kaç saniye sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…