Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gogüs kalkanı rahat ettim yaa ama cok sey yaparsa gumuşunden alirım da ne farkediyoki o peki aynı degilmi
Ben ikisini de kullanıyorum canım emzirirken emzirme silikonlu emzirme işi bitince gümüş kapağı takıyorum o yüzden farkı bilemiyorum canım

Reactions: Jou
Mesela bu satırlara sana yazarken oturmuş bu saatte poğaça yiyorum. Fırında pişerken de önünde oturup bekliyordum
Hahahahah cano yaaa gaz yapan şeyleri yememek gerekir bana kagıt verdi doktor gaz yapan yemekler var diye yememem gerek şeyler

Hahahahah cano yaaa gaz yapan şeyleri yememek gerekir bana kagıt verdi doktor gaz yapan yemekler var diye yememem gerek şeyler

Aynen bende öyle yapıyorum işte :) o listeyi atsana kız bize belki bilmediğimiz bişey vardır

Reactions: Jou
38+2 de bebeginizin hareketleri nasil ya da nasildi kizlar,benim bebegim asiri hareketli cikacakmis gibi,aslinda bu haftalarda azalmasi gerekmiyo mu?

38i bilmem ama doğumdan bir gün önce çok hareketliydi birde çok fazla aşağı baskı yapmıştı

38+2 de bebeginizin hareketleri nasil ya da nasildi kizlar,benim bebegim asiri hareketli cikacakmis gibi,aslinda bu haftalarda azalmasi gerekmiyo mu?
39+ olacağız bu gün, çok hareketli maşallah. Uygulamalar öyle diyor ama son haftalardaki kontrollerde doktorlar hep bebek nasıl hareketli mi diye sordular. Evet deyince de çok iyi dediler. Yani hareketli bebek hareketli oluyor yeri daralsa da :)

Pik gibi koyu olması gerek. Ben tecrübe etmedim ama burda okuduğum kadarıyla

Oyyy oyyy. Sanırım bu bebiş de abisi gibi 41 i geçecek. Ana ben ssvd istiyorum. Doktor 41 e kadar bekleyecek ama ben bekleyemiyorum. 39+4 deyim çarşamba günü kontrolum var. Doktora desem doğumu başlatır mı ki suni ile falan ? Napsam ne etsem ffff

Aaaa ben seni taniyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…