Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gözünüz aydın canım.Kuzum bizim de düştü ama içinde hala siyahlıklar var.Dr pomad verdi...Banyo yaptırabilirmiyim acaba
Sag ol canım seninde gözün aydın. Düştükten iki gun sonra banyo yaptırmış miydin ? Banyo sonrası mı oldu öyle? Doktor pomad verirken birsey demedi mi kuzum

Doğum sonrası ödem çok normal kuzum. Bol bol su iç,yakında terle,idrarla atacaksın o ödemi merak etme. Göğüs ucu yarası için mutlaka yoksa gogus kalkanı al. Ben Mycey kullanıyorum memnunum fiyatıda uygun. Hem göğsünden süt akmaya başladığında akan sütü de topluyor bebişe içilirsin. Hemde göğüs ucun kıyafete temas etmediği için daha nemli kalıyor çabuk iyileşiyor. Göğsünü bebişin ağzına verdiğinde acıyorsa yanlış tutuyordur. Çıkar geri tuttur kahverengi bölgeyi alsın iyice ağzına. Günde 1 kez göğüs ucuna kremi sür ve kalkanı tak. 1 günde fark edecek acın azalacak emin ol. Sonrasında da doğru tutuş yaptirirsan yara olmaz canım.

Cümlemizden inşallah

Benimde şişmemişti ayaklar çok feci şu an. Suyu da fazla içmeme rağmen geçmedi hala çok rahatsız edici.

Benim bi göğüs ucum yara oldu sağma makinesi ile sağmaktan. Lansinoh kullanıyorum

Sağarken krem sürüyor musun sweet

Ah annelerimizin kıymetini çoook daha iyi anladık bence !

Bu akşam bana merhem oldunuz kızlar
Allah razı olsun Şimdi kalkanda aldım.

Kızlar benim oğlan da çok hareketli maşallah. Bir de bu saatlerde hıçkırık tutuyor. Bazen sadece karnımı izliyorum hareketlerini, dışarıdan görünüyor zaten bariz.
Benim ki gün içinde genelde hıçkırıyor.

Bu gecede o kadar hareketliydi ki çok zor bir gece geçirdim. Sanki aşağı taraftan çıkmak için çabaladı, çabaladı...
Allah hayır versin yani başka bir belirtim olsa doğum diyeceğim ama hal böyle. Rabbim kolaylaştırsın.

Benimki parçalıyor beni aşırı hareketli öncesinde bu kadar değildi aynıyız yani canım normal . Doktor da çok hareketlenmesi gerekiyor demişti bana
Bunu okuduğum iyi oldu, bu gece gerçekten çok zor oldu... Hatta şuan yine başladı. Galiba kanala yerleşme mücadelesi bu hareketlilik..

Senin kızdan naber ? Oyy kızlar çok güzel,cok nazlı oluyor
Benim kızçemm yaa hepimizi güldürdü
Tam altina yapıyor evi altı üstü ediyor resmenn altı hiç pis olmayacak pek bi titiz açip kapatana kadar çığlık atıyor illa hemen açip temizleyip hemen kapatcan bekletmeyede gelmiyo

Bunu okuduğum iyi oldu, bu gece gerçekten çok zor oldu... Hatta şuan yine başladı. Galiba kanala yerleşme mücadelesi bu hareketlilik..
Belki de olabilir bilemiyorum, ama hareketli olmaları iyi bir şey, doktor da öyle söylemişti zaten. Sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

Benimkide cok hickiriyor,carsamba sezeryan var ins cigerlerini yeterince gelistirmistir:)
Aa 2 gun kalmış, hadi hayirlisiyla kavuşunca, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Darısı da biz bekleyenlerin başına olsun⚘️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…