Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bizim bebeler aynı ya🥺 o gün ilk kez yarım saate yakın emdi Allahım nasıl mutlu oldum. Daha alacak 2 gün oldu

Nasıl alıştıracağız biz bunları yaa😐 naptın yeni aldığın o aparatı kullandın mı

Katater almıştım ben sadece yapamadım ben mi beceremedim bilmiyorum çığlığı bastı Ahsen. Ya da az geldiği için mi yaptı anlamadım. Ablam da tam acıktığında öyle yaptın sinirlendi iyice dedi. Bilemiyorum bi sorcam danışmana
Ben de danışmanla görüştüm, biberon verme dedi, eds yapmaya çalışıyorum ama iki bebeğe birden gücüm kalmıyor🤦🏻‍♀️ Ne kadar dayanırım bilmem

Ben de danışmanla görüştüm, biberon verme dedi, eds yapmaya çalışıyorum ama iki bebeğe birden gücüm kalmıyor🤦🏻‍♀️ Ne kadar dayanırım bilmem

Nasıl peki emiyorlar mı öyle. Benim göğüs ucum yok gibi Bişi birazda ondan emmek. İstemiyor zorlanıyor çünkü

• Beğen
Reactions: Jou
Katater almıştım ben sadece yapamadım ben mi beceremedim bilmiyorum çığlığı bastı Ahsen. Ya da az geldiği için mi yaptı anlamadım. Ablam da tam acıktığında öyle yaptın sinirlendi iyice dedi. Bilemiyorum bi sorcam danışmana

Daha sonra yine denersin olmazsa. Ya benim göğüs kanalları tıkalı değil demiştim ama emince anladım kapalıymış. Belis emdikten sonra daha fazla süt geldi. Ondan önce sağmak çok zor oluyordu. Biraz daha emse baya gelecek süt 😐

Daha sonra yine denersin olmazsa. Ya benim göğüs kanalları tıkalı değil demiştim ama emince anladım kapalıymış. Belis emdikten sonra daha fazla süt geldi. Ondan önce sağmak çok zor oluyordu. Biraz daha emse baya gelecek süt 😐
Evet benimde aynı o gün emdikten sonra sağınca sanki daha fazla geldi gibi. İnşallah emerler ya biberonu bırakmak lazım işte yoksa biraz zor

Merhaba kızlar.
Eskiden, yani 2 hafta öncesine kadar bu topiğe girince 20 30 sayfa birden birikmiş olurdu bir türlü yakalayamazdim. Şimdi herkes bebelere yakasını kaptırmış sanirim😁😁

Bu hafta doğurma sırası kimlerde bakalim, dua edelim, güzel dilekler gönderelim💕🙏🧿
İki bebeli olunca günde 5 dk zor girebiliyorum🤣

Merhaba kızlar.
Eskiden, yani 2 hafta öncesine kadar bu topiğe girince 20 30 sayfa birden birikmiş olurdu bir türlü yakalayamazdim. Şimdi herkes bebelere yakasını kaptırmış sanirim😁😁

Bu hafta doğurma sırası kimlerde bakalim, dua edelim, güzel dilekler gönderelim💕🙏🧿
Dogurma ihtimali olanlardan biri bnm ama bi belirti yok henüz 🤭
40+0 halen bekliyorum kızlar tık yok bende valla🤷‍♀️ yarın kontrolüm var canlar
Yarin benim de kontrol ve cati muaynesi var, ondan sonrasindan korkuyorum bakalim gelickmi bebik
37+5 ten selamlar 🖖
Haziran sonuna kadar yolumuz var 😆
Sizin bebeler yerini sevdiler rahatlar😂
Enflasyonu altini dolari duyunca geri kacti bebeler 🤣
🙁🙁 9 ayda yaşamadığım hormonlar bugün esir aldı, ya ağlıyorum ya da çok sinirliyim 😬😬 sezaryen öncesi normaldir dimi 🙁
Hem hormonlar hemde stres tetiklemistir normaldir tabi, ben dun gece dogumla ilgili oyle normal videolara fln bile denk gelince uyuyamadm uykum kacti ya

🙁🙁 9 ayda yaşamadığım hormonlar bugün esir aldı, ya ağlıyorum ya da çok sinirliyim 😬😬 sezaryen öncesi normaldir dimi 🙁
Bence çok normal. Korku heyecan sevinç her şey karmakarışık oluyordur 😊 Allah yardımcın olsun. Diğer kızlar da yazmıştı hatırlıyorum uyuyamıyorum heyecandan filan diye. Bende de yavaş yavaş başladı gerginlik nasıl olur şöyle mi böyle mi vs.

Evet benimde aynı o gün emdikten sonra sağınca sanki daha fazla geldi gibi. İnşallah emerler ya biberonu bırakmak lazım işte yoksa biraz zor

İşte onu nasıl keseceğiz bilmiyorum. Sen göğüs silikonuyla denedin mi peki. Sağlık ocağında ki hemşire bir hastamızda senin gibi emziremiyordu eczaneden göğüs ucı aldı şimdi sadece emziremiyor diyordu

Tabi ki korku heyecan her şey vardır şimdi sende. İnşirah aç oku bol bol. Bende sezeryana alcaz deyince ağlama tutmuştu beni hazır değilim diye🤭 hemşireler anneme demiş çok ağladı siz gelmeden önce diye

Dogurma ihtimali olanlardan biri bnm ama bi belirti yok henüz 🤭

Yarin benim de kontrol ve cati muaynesi var, ondan sonrasindan korkuyorum bakalim gelickmi bebik

Haziran sonuna kadar yolumuz var 😆

Enflasyonu altini dolari duyunca geri kacti bebeler 🤣

Hem hormonlar hemde stres tetiklemistir normaldir tabi, ben dun gece dogumla ilgili oyle normal videolara fln bile denk gelince uyuyamadm uykum kacti ya
Haklı bebeler de😂

Back
X