Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bunu yapıyorum alışınca yaz dedi demek ki bi sonraki adıma geçcez neyse😂 katater zor biberon gibi akmıyor yavaş yavaş çektikçe ancak

Paylaştığın görünmüyor ama demekki onada alışma durumu var sonraki adımı merak ettim :)

Kuzu elle sağınca kaç cc çıkıyor tek memeden? Senin pompaya niye gelmiyor az da olsa gelmesi lazım aslında

Bazen 30 cc bazen 60 cc geliyor canım önceden daha çok geliyordu 😐 gelmiyor 1 damla ancak ucundan çıkıyor başka Bişi yok

Bazen 30 cc bazen 60 cc geliyor canım önceden daha çok geliyordu 😐 gelmiyor 1 damla ancak ucundan çıkıyor başka Bişi yok
Benimde iki memeden 30 cc geliyor en fazla makineyle. Elle mi denesem ki 🤭 makineyle evet 1 damla 1 damla geliyor ama birikiyor. Demek makine herkeste işe yaramıyor

Benimde iki memeden 30 cc geliyor en fazla makineyle. Elle mi denesem ki 🤭 makineyle evet 1 damla 1 damla geliyor ama birikiyor. Demek makine herkeste işe yaramıyor

Göğüslere göre çeşitleri varmış, ya tam kendime göre bulamadım yada hala tıkalı. Dene istersen elle sağımı ara ara belki daha çok gelir.

Hanımlar doğum sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Doktorum bana parol ve feramat yazdı. Birde hamileyken icitigim Ferro sanol var. Ama pek kullanamiyorum ozellikle feramat icin mide bulandırıcı demiş herkes
Ben aylardır ferramat kullanıyorum doğum sonrasıda devam etcem demir eksikliğim var, mide bulantısı yapmadı bende sadece arada kabızlık yapıyo

8
Açılma myle olmuyor kızlar korkmayın.Benim dikişim zorlandı açıklıktan dolayı içten kanama oldu ve deri altı şişlik oldu yumurta kadar.O şişlik kan pıhtısıymış dr temizlemişti ptesi günü ve çok canım yandı.
Dün bandajı açtım ve tekrar şiştiğini gördüm:KK43: Bu kez sağ ve sol olmak üzere 2 yanda da beze var:KK43: Pazartesi tekrar gideceğim 😭
Beze nasıl Bi şey canım o beze bende de var ama böyle mercimek kadar normal sanıyordum ben onu bitiş kısmında mercimek kadar bir deri birikintisi var

sweetgirlcandy sweetgirlcandy M -Murphy kızlar hastanede kimse demedi mi biberonun meme reddi yaptığını?Emzik neyse de biberon başa bela.Doğumdan sonra baktım sütüm az geliyor cocuk da aranıyor mama istedim.Hemşire direk geldi biberon istedi.Biberon verince memeyi emeceğinimi düşünüyosunuz enjektör getirin dedim.Enjektörle verdim.Kızımda da aynısı olmuştu.Anneler de üşeniyor kaşıkla enjektörle uğraşmaktansa biberon kolaya geliyor ama 2hafta geçmeden kullanmak tehlikeli oluyor hazıra alışıyorlar.Biberonla memeyi de karıştırıyorlar.
Şimdiki hastane çalışanları da bir tuhaf olmuş.

Nasıl peki emiyorlar mı öyle. Benim göğüs ucum yok gibi Bişi birazda ondan emmek. İstemiyor zorlanıyor çünkü
Çok açsa hiç emmiyor biri, hızlıca annem sondadan ağzına sıkıyor mamayı, biraz doyunca emiyor gibi oluyor. Başlangıçta silikon göğüs ucu kullanıyordum, en azından zamanla onu bırakabildik şükür. Sen de bir dene istersen murphy göğüs ucunu. Tutmaları zor olsa da şu an, eskisi kadar kötü değil
Eds yi hangisini yapıyorsun parmakla mı memeye yapıştırıp mı?
Birinde göğüs ucuna tutturarak ki o daha zor bence. Birinde de parmakla, diğeriyle uğraşırken bunu annem yapıyor, benim için daha iyi oluyor 😅

sweetgirlcandy sweetgirlcandy M -Murphy kızlar hastanede kimse demedi mi biberonun meme reddi yaptığını?Emzik neyse de biberon başa bela.Doğumdan sonra baktım sütüm az geliyor cocuk da aranıyor mama istedim.Hemşire direk geldi biberon istedi.Biberon verince memeyi emeceğinimi düşünüyosunuz enjektör getirin dedim.Enjektörle verdim.Kızımda da aynısı olmuştu.Anneler de üşeniyor kaşıkla enjektörle uğraşmaktansa biberon kolaya geliyor ama 2hafta geçmeden kullanmak tehlikeli oluyor hazıra alışıyorlar.Biberonla memeyi de karıştırıyorlar.
Şimdiki hastane çalışanları da bir tuhaf olmuş.

Bana çay kaşığı ile vermemi istemişlerdi. Ama büyüdükçe kaşıkla vermek zorlaştı çünkü dilini yukarı kaldırıp verdiğim sütüde ağzında biriktiriyordu yada direk tükürüyor. Ben şırınga ile denemek istediğim zaman hemşireler sakın deneme bile tehlikeli demişlerdi. Oyüzden hep çekindim. Sonra biberonla verdim. Aslında kolayı seçmiyoruz benim için daha zor biberon mama hazırla süt sağ.

Çok açsa hiç emmiyor biri, hızlıca annem sondadan ağzına sıkıyor mamayı, biraz doyunca emiyor gibi oluyor. Başlangıçta silikon göğüs ucu kullanıyordum, en azından zamanla onu bırakabildik şükür. Sen de bir dene istersen murphy göğüs ucunu. Tutmaları zor olsa da şu an, eskisi kadar kötü değil

Birinde göğüs ucuna tutturarak ki o daha zor bence. Birinde de parmakla, diğeriyle uğraşırken bunu annem yapıyor, benim için daha iyi oluyor 😅

Göğüs ucu çok büyük oldu daha küçük olanları var mı diye bakıyorum ama hepsi aynı boyut. Seçenekler yok. Sen hangisini kullandın

Back
X