- 2 Ağustos 2013
- 38.202
- 127.867
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #63.101
Aynen çok şükür yanımızda sağlıklılarSıkma canını, hamdolsun bebeklerimiz yanında.gece bizimkide inat etti asla almamaya. Biberona alıştı süt olmayınca onu arıyor hep.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen çok şükür yanımızda sağlıklılarSıkma canını, hamdolsun bebeklerimiz yanında.gece bizimkide inat etti asla almamaya. Biberona alıştı süt olmayınca onu arıyor hep.
Murphy sürekli sağ, hiç pes etme sağdıkça daha da süt gelicek kanallar açılcak.
Kuzu elle sağınca kaç cc çıkıyor tek memeden? Senin pompaya niye gelmiyor az da olsa gelmesi lazım aslındaMecburen sağıyorum canım ama hala elle sağmak zorundayım pompaya hala gelmiyor sütüm![]()
Bunu yapıyorum alışınca yaz dedi demek ki bi sonraki adıma geçcez neysekatater zor biberon gibi akmıyor yavaş yavaş çektikçe ancak
Kuzu elle sağınca kaç cc çıkıyor tek memeden? Senin pompaya niye gelmiyor az da olsa gelmesi lazım aslında
Kapalı grup olduğu için sanırım. Finger feeding miş tekniğin adı. Aynen bende merak ettim sonrası ne acabaPaylaştığın görünmüyor ama demekki onada alışma durumu var sonraki adımı merak ettim :)
Benimde iki memeden 30 cc geliyor en fazla makineyle. Elle mi denesem kiBazen 30 cc bazen 60 cc geliyor canım önceden daha çok geliyordugelmiyor 1 damla ancak ucundan çıkıyor başka Bişi yok
Kapalı grup olduğu için sanırım. Finger feeding miş tekniğin adı. Aynen bende merak ettim sonrası ne acaba![]()
Benimde iki memeden 30 cc geliyor en fazla makineyle. Elle mi denesem kimakineyle evet 1 damla 1 damla geliyor ama birikiyor. Demek makine herkeste işe yaramıyor
Yok yok bende parmak. Bi sonraki aşama belki göğüse olabilirAaa parmağına takıyorlar hep sen göğsüne taktın ama dimi
Yok yok bende parmak. Bi sonraki aşama belki göğüse olabilir
Ben aylardır ferramat kullanıyorum doğum sonrasıda devam etcem demir eksikliğim var, mide bulantısı yapmadı bende sadece arada kabızlık yapıyoHanımlar doğum sonrası hangi ilaçları kullanıyorsunuz? Doktorum bana parol ve feramat yazdı. Birde hamileyken icitigim Ferro sanol var. Ama pek kullanamiyorum ozellikle feramat icin mide bulandırıcı demiş herkes
Bendede bişey yok inat etti gelmiyo40+0 halen bekliyorum kızlar tık yok bende vallayarın kontrolüm var canlar
Beze nasıl Bi şey canım o beze bende de var ama böyle mercimek kadar normal sanıyordum ben onu bitiş kısmında mercimek kadar bir deri birikintisi var8
Açılma myle olmuyor kızlar korkmayın.Benim dikişim zorlandı açıklıktan dolayı içten kanama oldu ve deri altı şişlik oldu yumurta kadar.O şişlik kan pıhtısıymış dr temizlemişti ptesi günü ve çok canım yandı.
Dün bandajı açtım ve tekrar şiştiğini gördümBu kez sağ ve sol olmak üzere 2 yanda da beze var
Pazartesi tekrar gideceğim
![]()
Hanimish marka 20 TL lik bir uç canım hastanede hemşireler dedi gidin ucuzlarından alın Avent almışsınız çok büyük bunlar dediHangi silikon uçtan aldın ben aldım ama çok büyüktü
Deri altı sivilcesi gibi görünüyor.Şişlik bildiğin canım.Dikişin altını ve üstünü kaplıyor.Beze nasıl Bi şey canım o beze bende de var ama böyle mercimek kadar normal sanıyordum ben onu bitiş kısmında mercimek kadar bir deri birikintisi var
Çok açsa hiç emmiyor biri, hızlıca annem sondadan ağzına sıkıyor mamayı, biraz doyunca emiyor gibi oluyor. Başlangıçta silikon göğüs ucu kullanıyordum, en azından zamanla onu bırakabildik şükür. Sen de bir dene istersen murphy göğüs ucunu. Tutmaları zor olsa da şu an, eskisi kadar kötü değilNasıl peki emiyorlar mı öyle. Benim göğüs ucum yok gibi Bişi birazda ondan emmek. İstemiyor zorlanıyor çünkü
Birinde göğüs ucuna tutturarak ki o daha zor bence. Birinde de parmakla, diğeriyle uğraşırken bunu annem yapıyor, benim için daha iyi oluyorEds yi hangisini yapıyorsun parmakla mı memeye yapıştırıp mı?
sweetgirlcandy M -Murphy kızlar hastanede kimse demedi mi biberonun meme reddi yaptığını?Emzik neyse de biberon başa bela.Doğumdan sonra baktım sütüm az geliyor cocuk da aranıyor mama istedim.Hemşire direk geldi biberon istedi.Biberon verince memeyi emeceğinimi düşünüyosunuz enjektör getirin dedim.Enjektörle verdim.Kızımda da aynısı olmuştu.Anneler de üşeniyor kaşıkla enjektörle uğraşmaktansa biberon kolaya geliyor ama 2hafta geçmeden kullanmak tehlikeli oluyor hazıra alışıyorlar.Biberonla memeyi de karıştırıyorlar.
Şimdiki hastane çalışanları da bir tuhaf olmuş.
Çok açsa hiç emmiyor biri, hızlıca annem sondadan ağzına sıkıyor mamayı, biraz doyunca emiyor gibi oluyor. Başlangıçta silikon göğüs ucu kullanıyordum, en azından zamanla onu bırakabildik şükür. Sen de bir dene istersen murphy göğüs ucunu. Tutmaları zor olsa da şu an, eskisi kadar kötü değil
Birinde göğüs ucuna tutturarak ki o daha zor bence. Birinde de parmakla, diğeriyle uğraşırken bunu annem yapıyor, benim için daha iyi oluyor![]()