Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben reflüye devamm

Sanırım doğuma göre oluyor kuzenimin de erken olmuştu ikizleri doğuma göre başlamıştı ay önden gidiyorsun bize öncü oluyorsun
Ay evet doğuma göreymiş arkadaşla konuştum onunda prematüre benden önce doğurmuştu başlamış şimdi yine sizden öncüyüm yine tek kaldım peh:)
Kizlar benim aşırı saçlarım dökülüyor sizdede bu sorun var mı?

Yaa hemde nasıl yumak yumak çok sinir bozucu
Sanırım emzirirken oluyormuş o aşırı saç dökülmesi. Özellikle 4.ayda falan

Bizde bebek anneyi tanımaya başlayınca saç ozaman dökülür derler öyle oldu valla :)
Bende var hemde çok aşırı aile hekimine gittiğimde vitamin isteyeceğim

Canım benim mikemmel bi tarifim var doktorada sorabilirsin önerecektir büyük ihtimalle. Bepanten, bemiks, evigen ampulü şampuan birer tane koyuyorum. Saçımı şampuanlayınca 5 dk bekletiyorum öyle yıkıyorum. Baya fayda ediyor. Normalde haftada bir bu ampulleri badem yağına katıp saçına sürüp 3 4 saat bekletiyorsun ama ben ona üşendiğim için öyle yapıyorum o bile baya fayda ediyor. Babamın kelinden bile saç çıkarmıştı :))

Ben e bebekten hazır yatak aldım üzerine de alez öyle kullanıyorum :)

Tecrübelerinden faydalancaz

Bakalım benimde artarsa dökülmem emzirmeyle alakası yokmuş deriz

İnce yataklardan mı aldın?

Tecrübelerinden faydalancaz

Bakalım benimde artarsa dökülmem emzirmeyle alakası yokmuş deriz

İnce yataklardan mı aldın?

İnş faydalı olabilirim :) haber bekliyorum dökülürse söyle :) kalın aldım canım
Kızlar bebek bezinde kaç numaradasınız? Sleepy 2 bitince 3 e geçiyim dedim şimdi taktım kocaman oldu. Eşime dedim 2 numara al gel

Prima care de 2 ama prima aktif aldım onda 3 almadığıma pişman oldum biraz küçükmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…