Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biz park yatak almıştık onunla birlikte hediye verdiler ne çok sert ne çok yumuşak öyle bir şey

Bir şey itiraf edeyim mii anne gruplarından gelen bildirim beni çok mutlu etti çok hoşuma gitti renk geldi Allahım hayırlısıyla bizlerede nasip ett noluuurr aminnn
Bende aynı şeyi demin düşündüm belki bu bir işaret ben arkadaşlar ile konuşurken hep elim şu gebelik günlüğüne takılırdı. Yanlışlıkla tıklardım. Dedim bu bir işaret mi

Bende aynı şeyi demin düşündüm belki bu bir işaret ben arkadaşlar ile konuşurken hep elim şu gebelik günlüğüne takılırdı. Yanlışlıkla tıklardım. Dedim bu bir işaret mi
Oy kurabiyem keşke uğur getirse bana varyaa Ben hep böyle takip ettiğim üyelerin hamilelik günlüğünüde okurum. Şunu yapmak bile hayalim yani hayırlsıylaa kuzum

Oy kurabiyem keşke uğur getirse bana varyaa Ben hep böyle takip ettiğim üyelerin hamilelik günlüğünüde okurum. Şunu yapmak bile hayalim yani hayırlsıylaa kuzum
İnşallah en kısa zamanda kendini hayallerini yaşarken bulasın canım benim

Sünger bizimki sanırım park yatak alınca yanında geldi. Ama içine yün minderler olur ya ondan koyduk onun üstünde uyuyor sert olması gerekiyor sanırım tam bilmiyorum deneyimli annelerimiz varsa alırız fikirlerini

Ay netten baktım çok sert ve yaylı olmaması gerekiyor diyor. Orta sertlikte olmalıymış sanırım. Benimki valla fısır fısır yumuşacık yerde yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…