Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlarım günaydınnnn

Buarada 1haftadır hep bitane göğsüm doluyo
Ve taş gibi oluyo bide aktıkçada akıyo akşama yetişemicem diyede ödüm patlıyo yaa
Sağ gögsüm doluyo hep hiç sol dolmuyo
Soldada az bise oda ençok sagda doluyo bunun bi masajı varmı

Farkında olmadan sağdan daha mı fazla emziriyorsun bende öyle yaptığımı farkettim senin gibi oldu sonra biraz sola ağırlık verdim gelmeye başladı canım

Reactions: Jou
Evett en çok sağa ettim malesefff sola cok tersime geliyo yaa

Aynen benimde öyle sağ çok kolayıma geliyor özelikle yatarken emzirmeye, ama baktım sol gidici hemen ona yüklendim. Sende bu aralar öyle yap canım orada süt kesilmesin şimdi tek göğüse beslemek zor olur valla:)

Aynenn korkuyorumda yetişemicem diye ama busefer orayada cok emiyo sanki hiç gelmiyo diye nasıl çekerki oraya hemen çekiyomu

Aynenn korkuyorumda yetişemicem diye ama busefer orayada cok emiyo sanki hiç gelmiyo diye nasıl çekerki oraya hemen çekiyomu

Gelmeyince daha hızlı çekiyor 2 günde hemen geldi benim gelmez diye düşünme sen ver ilk başta orayı verirsin yetmezse sağa geçersin

Kizlar su yenidogan zeka kartlarini kullaniyormusunuz?
Ben kullanıyorum bebenin keyfi yerinde olduğu zaman gösteriyorum çok seviyor özellikle kırmızı renkli olanlar onu çok heyecanlandırıyor
Eşime dün 1 paket 2 al gel dedim nereye gittiysem 1 3 4 5 vardı 2 yoktu diyo dedim bu işaret gözüm 2 ye alıştı ondan mı bilmiyorum 3 çok büyük oldu geldi
Kesinlikle bir işaret iyi ki almamışsın çünkü çok sıkar bu saatten sonra. 3e geçince bana da büyük gibi geldi ama tam oluyor aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…