Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
He üç tane yapıyorlar yok kuzum çok ağlamıyor. Yani en çok yakanı en sona bırakıyorlar. Hemen kucağına alınca susuyor. Daha doğrusu bizimki uykulu haline denk geldi
Heeee iyi canoo onda birşey yok aslındaa ondan sonrası agrı yapmadımı aglamadımı hic huysuz oluyomuş bide anamm demekki hepsi aynı değill

Heeee iyi canoo onda birşey yok aslındaa ondan sonrası agrı yapmadımı aglamadımı hic huysuz oluyomuş bide anamm demekki hepsi aynı değill
Sonrasında aşılar çarptı bizim oğlanı ya bi ara dengesi şaştı emzik falan tutmuştu bende sevindim tuttu diye ama aşının sersemliği geçince bıraktı

Ben kullanıyorum hergün 1, 2kart olsun gösteriyorum görsel hakkında konuşuyorum. Ne kadar ilgisini çektiği tartışılır
Peki bide tuhaf şekiller varya onları gösterirken ne diyorsunuz. Ben bunu bilmiyorum oğlum bunu da sen anla büyünce anlat diyorum

Ay kırmızılıları gösteriyor musun? Ben onları göstermiyordum 3.ayda görüyor kırmızıyı diye

Kizlarr yarın kizım asi oluyo aglarmı cok ya ayy bende aglarım laannn
Vurunca hemen susuyor ama bi bacağını kanattığı için çok ağladı en son. Sonrasında eve gittik hala içini çekiyordu kuzum ağlamaklıydı. Sonra öyle ağlamalı huzursuzluk olmadı

Reactions: Jou
Ay kırmızılıları gösteriyor musun? Ben onları göstermiyordum 3.ayda görüyor kırmızıyı diye
Kız kartların üzerinde görmez yazıyor ama şu gebelik uygulamalarında görür yazıyordu hem bence görüyor çünkü bi yere girince kırmızı bir şey varsa hemen ilgisini çekiyor
Ay bu ben eşimde yaparken soruyor bu ne diyo bana boşver sessiz kal diyorum
Hahah biz sessiz kalalım onlar anlar herhalde
Hahahahha yaaa öylemi kızzz feleği şaşmıştır iyice
Sorma Leyla Leyla gezdik iki gün

Bencede görüyor yaa kırmızı bi örtü var onun yanından geçerken dönüp bakıyor dur bende gösterem bari

Ayyy hadii yaaa bide o var ayy benimki hepten mahvolcak dun yıkamiştım.bugünde pisti hepten yıkadım gene rahatladı uyudu
Ohh iyi yaptın kuzum bu havalarda zaten Hergün banyo istiyorlar yani uzun uzun yıkamasan bile bi su dökmek bile iyi geliyo. Bugünde çok fena sıcak ya silcem birazdan vücudunu

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…