Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bizimki ilk defa böyle yaptı vallahi
Aman sancıları olmasa neyse yavrular bide kotu oluyorlar

Bebik olunca oyle Her türlü evini arıyor insan
Ya benimde 420 gr almış işte mama diyor
Benm doktorum da kesinlikle mama yok diyor ama her bebeğin durumu farklı biz de cok ufak ve erken doğmuştuk mesela.
Selam kizlar,diyete başlayan var mi,ben dogumdan sonra 1 ay icinde 14 kilo vermistim,simdi 2 sini geri almisim
Bu ayakta atiştirmalar aldirdi biliyorum
Ben diyetisyene gittim hem sağlıklı beslenmek hem de kilo vermek için. Cocuk doktoruna da söylediğimde bana kızdı benm de canıma minnet tabi ben normale geri döndüm hemen :)

Üzülme canım benim ilk çocukta aç kaliyor beslenemiyor kuveze tekrar girerse diye diye emzirip mama veriyordum biberona alıştı emmedi cok uğraştım almadı
Bende çok üzüldüm kızdım kendime o zamanlar ama inan öylede böylede büyüyorlar her çocuk anne sütü alacak diye bisi yok kendini harap etme

Hangi sayfadan yaptırıyorsun canım? Ben de bakıyorum bayadır da owliler çok pahalı. Defactoda var. Tog değeri 2.0 2.5 olsun istiyorum içine atletle falan giydirebileyim diye

Kızlar o kadar üzgünüm ki anlatamam dr sarılık deyince biberona başlamıştık
Hiç emmedi sağıyorum hep üç gündür yok denecek kadar az 10 cc çıktı çocuğumu sütünden bile bile ettim
Canım üzülme stres sütü etkiler. Oksitosin masajı süt üretimini arttırıyormuş sana yapacak birini bulursan rahatlarsın inşallah.. İnternetten bir bak istersen..

Hangi sayfadan yaptırıyorsun canım? Ben de bakıyorum bayadır da owliler çok pahalı. Defactoda var. Tog değeri 2.0 2.5 olsun istiyorum içine atletle falan giydirebileyim diye
Ayy benimkide ustunu cok aciyor sitenin adi ne canım

Kızlar o kadar üzgünüm ki anlatamam dr sarılık deyince biberona başlamıştık
Hiç emmedi sağıyorum hep üç gündür yok denecek kadar az 10 cc çıktı çocuğumu sütünden bile bile ettim
Üzülme emer sen stres yaparsan iyice kesilir sütün mama kolayina geliyor simdi tembellerin sen uykuna dikkat et bide gunde 3 kez sekerli su ic seker problemin yoksa . Bide incir üzüm ye bol bol

Burdan canım

Senin oğlan bizim kızdan daha uzun oluyo oyüzden senin ki olmaz 1 yaşa al
Aynen canım erkeklerin boyu daha uzun oluyor galiba
Sorma sorma o totodan neler çıkıyor
Oo seneye de giyersin 'in hakkını vermişsiniz siz
He vallahi seneyede giyer desek olmaz mı
Bende öyle düşünüyorum olmaz diyollar
Aa nasıl iyiymiş kız. Peki bu tog nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…