Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Degis degis, mecbur kalinca dönüyolar
Gunduz de gece de her emzirmede tek memeyi veriyorum, sira sira ama, emerken uyuyakaliyo ztn mecbur tek meme emiyo, 1 saate kalmadan uyaniyo zaten obur memeyi veriyoruM o zaman da
Ay evet ya buz gibiydi kollar
Sabah hemen giydirdim
Uyku tulumu sart canim bizimkide ortmez
Bnmki de eller kollar buz gibiydi giydirdim
Ben bırakana kadar tek meme emziriyorum canım. Sonraki emzirmede diğerine geçiyorum
Aynen bende boyle
İlk kullanımda pek çekmiyor gibi ama emerken topluyor çekiyor onun harici ben normalde mochi ile boşaltamıyorum. Benimkiler mak. Alışkın
Hangi sagma makinesini kullaniyosun?
Üsütmüs olabilir belki

Rica ederim ne demek

Bende bu arakar bez yetiştiremiyorum sıpaya. az az yapıyor kakasını. Atak haftasındayız galiba biraz fazla mız mız bu aralar

Uzun süre kaka yapmayınca benim oğlumda oluyordu hem koku hemde katılasmis cok sıkıntı yaşadık oğlumda ağlaya ağlaya kaka yapardi
Ama sen mutlaka danis canim

Yarın sorarım artık canım. Kıyamam ya beliste kendini sıkıyor ıkınıyor baya anlıyorum zaten ozaman kaka yaptığını
Kesinnn sogukturr karadenizz daha fenadırr zatennn dönün adanayaa hahaha

Valla ya geri dönelim biz biraz ısınalım:)

Reactions: Jou
Avent elektrikli kullanıyorum 6 sene önce almıştım
Memnunmusum cekiminden peki? Bende mamajoo var 5senelik, dogru duzgun sagmiyo sanki bozuldu mu ne olduysa, baslarda sagiyodu sonra gucu azaldi sanirim,
Ben zaten hic sagim yapmiyorum baslarda sagiyodum 1 kere mastit oldum 2 kere de ucundan döndürdum, cok fena bi acisi var doktora gittim sagin yaptigin icin oluyo sagma dedi, o zamandan beri sagmiyorum, sagmak sartmi acaba azalir mi sagmazsam

Evet memnunum. Çekimi de normal. İlk zamanlar sağdık ben. Bebek verimli emmediğinde. Doktor doğru söylüyor. İşe dönmeyeceksen, bebeğin hep yanında ve senle ise sağıma gerek yok. Gereksiz sağım tazyik yapar ve memeler sürekli süt üretir bebek de ihtiyacı olanı alır fazlası kalırsa mastit olursun. İlk 3 ay gereksiz sağım asla önerilmiyor. İşe başlayacaksan stok amaçlı sağım yapabilirsin o da bebeğin günlük süt ihtiyacına göre hesaplanıp sağılıyor

Bizimki tatil de durdu şükür beklediğimden iyiydi inşallah güzel güzel uyur ve durur
Şimdilik fena sayılmaz ama gazli bebekle tatil zormuş evde olsak sanki daha iyiydi gibi
20 dk mi, benimki bir aydir hic 20 dk emmedi bile. Belki memede duruyor o kadar ama aktif emme süresi artık max 10 dk. Ben de bir sefer bir meme bir sefer diğer meme olarak emziriyorum. Kilo alımı biraz azaldı bu ay ama normal sınırların içinde olduğundan dr mama önermedi. (Son ay 500 gr aldı.)
Kesinnn sogukturr karadenizz daha fenadırr zatennn dönün adanayaa hahaha
Biz Karadenizden güneye geldik valla Evimizde daha iyiydi, burada dün gece bizimki de üşüdü elleri buz gibiydi bacakları da soguktu uzun giydirmiş olmama rağmen insallah hepimiz hastalıksız atlatırız bu mevsim geçişini.

Reactions: Jou

Bebik olunca oyle Her türlü evini arıyor insan
Ya benimde 420 gr almış işte mama diyor

Ayy inşaallah en korktuğum şeyy zatenn hasta olması

Benimki de yeşil yapıyor hep. Bazen çok kötü kokuyor. Sabah mesela çok kötü kokuyordu

Hele bacakları durmuyo acıyo hemen pohlu okadar battaniyeler boşa
Aynen havaya kaldırıp ayaklarıyla itiyor
Canim muslin iyiymiş
Ama çok soğuk kışta sıcak tutar mı
Şimdi sordum müslin yaz ve bahar içinmiş. Pazen varmış onu alcam
sweetgirlcandy

Peki kızlar nasıl almamız lazım uyku tulumunu yani şimdi tam beden alsak e bu bıdıklar ha bire uzuyor büyük beden mi alınıyor ki
Kuzu ben instagramda bi sayfa buldum şimdi ordan sipariş veriyorum. 2 sene giyebiliyormuş öyle güzel bi dikim yapıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…