Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bunu duymak icimi rahatlatti, arttirmak icin sagin diyolar ya hep ben sagmadigim icin artmicak gibi geliyodu, ise baslamicam bebek yanimda hep cok sukur, o zmn sagmaya fln gerek yok
Benimki de yeşil yapıyor hep. Bazen çok kötü kokuyor. Sabah mesela çok kötü kokuyordu
Bnmki de yesil yapiyo da hep yesilse o mamadan oluyo sanirim, sariyken sariyken yesil olduysa o usutmekten diye biliyorum ben

Hahahaha havasini yesinler ay ne komik oluyolar ya

Güneş hergun mutlaka kaka yapardı yapmadi 2 gündür huysuzda

Valla bizimki ne zaman prematürelikten çıktı artık haftada bir iki üç günde bir yapmaya başladı.
Ben bu yaz nefret ettim vallahii daha aramamm
Valla bende nefret ettim ama kışıda sevmiyorum
Tulumlar tam beden alınmalıymış

Neden ki
Benimki de yeşil yapıyor hep. Bazen çok kötü kokuyor. Sabah mesela çok kötü kokuyordu

Aa seninkidemi üşüttü acaba
Bugün sabah bende uzun kollu tuluma geçtim. Valla bende tulumcuyum çok rahat bence

Valla bende tulumcuyum bende tuluma geçtim tulum candır :)
Kızlar o kadar üzgünüm ki anlatamam dr sarılık deyince biberona başlamıştık
Hiç emmedi sağıyorum hep üç gündür yok denecek kadar az 10 cc çıktı çocuğumu sütünden bile bile ettim

Ben arada emzirdiğim halde azaldı baya 3 4 defa sağmada zorla 80 100 cc çıkarıyorum. Ve sütünden bile bile etmedin doktor ne dediyse onu yaptın canım

Kızlar o kadar üzgünüm ki anlatamam dr sarılık deyince biberona başlamıştık
Hiç emmedi sağıyorum hep üç gündür yok denecek kadar az 10 cc çıktı çocuğumu sütünden bile bile ettim
İlk oğlumda aynı hatayı bende yaptım meme için geç değil bi danışmanla görüşsen tekrar memeye alıştırabilirsin yada memeyle tanıştırabilirsin kademeli şekilde sütü çoğaltıuorlar yardımcı oluyorlar

Ben seviyoreee

Bunu duymak icimi rahatlatti, arttirmak icin sagin diyolar ya hep ben sagmadigim icin artmicak gibi geliyodu, ise baslamicam bebek yanimda hep cok sukur, o zmn sagmaya fln gerek yok
Sütü yok denecek kadar az olanlar sağımla arttırabilir. Ama bizim bebişler yanımızda o yüzden stok derdimiz yoksa sağıma da gerek yok.

Selam kizlar,diyete başlayan var mi,ben dogumdan sonra 1 ay icinde 14 kilo vermistim,simdi 2 sini geri almisim
Bu ayakta atiştirmalar aldirdi biliyorum

Tek başına yeşil olması üşütme değilmiş instagramda ki bi çocuk doktoru demişti. İshal falan eşlik ederse üşütme oluyormuş. Hemen hemen hep yeşil benimkinin

Valla bilmiyorum ki geçen gün bi çocuk doktoru soru cevapta yazmıştı. Ama ben şimdi sipariş verdim özel dikiyorlar 2 sene kullanılıyormuş. Yazında hep tulumla durduk valla gerçekten güzel oluyor benimkinin hep yeşil rengi de. Arada kokuyor baya. Annem mamadan olur normal diyor bilemiyorum ama

Benimki de zaten çoğunlukla mama yediği için evet oda olabilir

Pazen e baktım şimdi çok iyiymiş sen bak bakalım nasıl çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…