Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar sizin bebekleriniz kaç kilo benim kızım 2700 doğdu şu an 3 ay 3 günlük 5 kilo. Doktor normal diyor ama gören herkes çok minik bu diyor bazen tınlamıyorum bazen bakamıyormuyum acaba diyorum
3 kilo doğdu 90 günlükken 5.500 dü. Doktor normal diyorsa takılmayın boşverin

Selizay selizkommm nasıl gidiyorr
Pamığımmmm debelenip duruyor içimde sıpa. Yarın şeker yüklemesi var bebeği de görecez bakalım keyfi yerinde mi

Detaylı ultrason için üniversite hastanesine geldim geçen ay, bu ay da şeker yüklemesi için üniye geldim biraz tasarruf olsun diye. Gelmişken kontrol de yapılıyor, özele gitmiyorum tekrar para vermemek için. İnşallah özeldeki doktorum sıkıntı çıkarmaz

Reactions: Jou
Kızlar sizin bebekleriniz kaç kilo benim kızım 2700 doğdu şu an 3 ay 3 günlük 5 kilo. Doktor normal diyor ama gören herkes çok minik bu diyor bazen tınlamıyorum bazen bakamıyormuyum acaba diyorum
Tahminimce 6 kilo şuan. En son 14 ağustosta gitmiştik 5.5 kiloydu. Doktor normal diyorsa normaldir. Bazen kilo almaz boya verir bazen boyu uzamaz kiloya verir. Bebeğiniz mutlu ise çok dert etmeyin.

Bu arada benim bebiş bugün ilk kez kahkaha atarcasına güldü. Ay 2. Yavrum ama sanki ilkmiş gibi heyecanlandım. Yaptığım hareketi tekrar yaptım ama gülmedi atak haftasındayız muhtemelen. Memeye yapışık yaşıyor.

Bu arada emziren annelere bişey soracağım. Emzireceğiniz zaman kucağınıza aldığınızda göğsünüze bakıp uuu uuu ediyor mu sizinkiler.

Bazı drlar trip atabiliyorr inşaallah yapmaz seninki hahahahaaj
Bende etmiştim seker yüklemesi sınırdaydı ama genede hep dikkat ettim ay ne çektim şu şekerden ya

Bazı drlar trip atabiliyorr inşaallah yapmaz seninki hahahahaaj
Bende etmiştim seker yüklemesi sınırdaydı ama genede hep dikkat ettim ay ne çektim şu şekerden ya
Ay naapiiiiimmmm naaapiiiimmm her şey olmuş ateş pahası iki kuruşun hesabını yapıyoruz

Daha alamayy kokuları

Sanırım yoksa çoktan isyan bayrağını çekmişti :)

Yaaa benimde ablamın arkadaşına bir defa güldü sonra okadar şaklabanlık yaptım yok anam gülmedi :) sonra görüntülü aradım o arkadaşı öyle baktı sadece bu sefer. Atakta oluyo mu öyle

Hani atak haftalarında yeni bişey yapıyorlar ya dedim bu da acaba onlardan biri midir

Harika baya baya alıştık birbirimize bi aguluyo bi gülüyoooo sadece bana büyüdükkkkk
Sizin nasıl gidiyoo ,oralar nasıl biraz büyüdüğnde bizi neler bekliyo
Canoomm 3 aylık oldukk okadar güzelbirşeyki anlatamam sana sana gülüyo tepki veriyoo bise demeye çalışıyorr seni izliyorr cok ball birşey öpmeye doyamıyorum ya

O kesin

Canoomm 3 aylık oldukk okadar güzelbirşeyki anlatamam sana sana gülüyo tepki veriyoo bise demeye çalışıyorr seni izliyorr cok ball birşey öpmeye doyamıyorum ya
Ahhh nasıl güzel birşeymiş yaaaa cidden doyamıyor insan
Bu arada seninki başını tutmaya başladımı. Nezman tutuyolar başlarını

Ahhh nasıl güzel birşeymiş yaaaa cidden doyamıyor insan
Bu arada seninki başını tutmaya başladımı. Nezman tutuyolar başlarını
Kizzz hele benim sacımı çekmeye başladı kucagıma alsam anında kapıyo kopartıyoo başını tutmak nasıl tutcak kuzu
Yalnız senin bebe geceleri uyuyomu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…