Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eşim annesi için kavga etti yine benimle çok ağladım sanırsam oda etkiledi beni bilemiyorum çok yoruldum artık

Kızlar ya kuzumun elleri buz gibi olmuş. Asla ellerini örttürmüyor havada duruyor. Ne yapsam ki
Elleri ağzından çıkmıyor ki kuzum bizimkininde baya soğuk
Eşim annesi için kavga etti yine benimle çok ağladım sanırsam oda etkiledi beni bilemiyorum çok yoruldum artık

Kıyamam ya etkisi olur tabi kuzum. Keşke eşin biraz daha anlayışlı olsa

Evet oğlum da öyle göğsünü açarken başlıyor heyecanlanmaya uu diye gece saat başı uyanıyor 2gündür biz de atak haftasındayız heralde

Kızlar gittim doktora ama yaw ben bu doktora gidince böyle ne olduğunu anlamadan geri dönüyorum. Gittim muayene etti şu kadar mama veriyorum iyi devam. Oturma i konusunu sordum 6. Ayda destekli oturacak sakın oturtma dedi Catlak-kurabiye sonra menenjiti sordum 5. Ayda yaptır dedi. Dreamgirls sweetgirlcandy 3.5 13 dedi oda. Ama kokulu kakayı sordum salgın var onu kapmış olabilir dedi bişey yapmadı vermedi de salak gibi bende sormadım tekrardan. Ulen kapmışsa bi tedavi bi tetkik istesene. Napcam ben şimdi, yani yine bişey anlamadan geldim

Çok teşekkür ederim canım gelen misafirleri uyarmaya devam o zaman
Hala kokuyor mu canım bir iki gün sürüyor üşütünce koku. Bugün de geçmezse doktora mesaj at böyle demiştiniz bir ilaç kullanmamıza gerek var mı diye
Dört gözle bekliyorum ben de geçmesini erken ergenlik gibi resmenyavrum da yazık uykusuz ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı
Sende kaç gündür devam ediyor. Valla bugün sinirlerim tepemde artık uykusuzluktan hiç bir iş yapamıyorum da

Drunu değistirr canoo ben hiç sevmedim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…