Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İlk kez duydum

Şöyle tog değeri arttıkça içine daha ince şeyler giydiriyorsun. Ev çok soğuksa tog değeri yüksek alman gerekiyor. Şimdi karşıma çıktı tablo

Eki Görüntüle 3125774
Aa süpermiş bu canım ss aldım çok sağol hiç duymamıştım
Bu arada emziren annelere bişey soracağım. Emzireceğiniz zaman kucağınıza aldığınızda göğsünüze bakıp uuu uuu ediyor mu sizinkiler.
Eğer çok ağlamışsa emzirmeyi geciktirdiysem yapıyor öyle. Nazlanır gibi sitem eğer gibi dimi

Eğer çok ağlamışsa emzirmeyi geciktirdiysem yapıyor öyle. Nazlanır gibi sitem eğer gibi dimi
Memeye bakıp ııı uuu tarzı ses çıkarıyor hadi aç ver der gibi. Ha memeye geç verirsem ağlıyor memeye geldiğini farkettiğinde emmeye başlayıp aynı zamanda söylenir gibi ses çıkarıyor, çok garip maşallah olsun hepsine bu zamanlarda bile zekiler. Yeni nesil çok fena

Kizzz hele benim sacımı çekmeye başladı kucagıma alsam anında kapıyo kopartıyoo başını tutmak nasıl tutcak kuzu
Yalnız senin bebe geceleri uyuyomu hiç
Yani artık başını dik tutuyomu bizim hala tutamıyo düşüyo
Yaniii uyuyooo diyelimm amaa tabi 2-3 saatte bi acıkıyo gaz bez derkenn illa uyanıyoruzz..
düzene girdimi sizin kaç saatte bi acıkıyor

Bizde öyle oluyor. Bir hafta ara verdik gaz ilacına o zaman farkettim şimdi tekrar devam ediyoruz yine kaka sayısı ve miktari arttı

Bizde doktor ile görüştük gaz ilaci damlasini artirsakmi diye oda artık gaz problemi yoksa bırakın neyse 2 gündür kaka yapmadi bugün verdim ins yapar

Kızlar sizin bebekleriniz kaç kilo benim kızım 2700 doğdu şu an 3 ay 3 günlük 5 kilo. Doktor normal diyor ama gören herkes çok minik bu diyor bazen tınlamıyorum bazen bakamıyormuyum acaba diyorum

Canim bende aynını düşünüyorum canımda sıkılıyor
2980 doğdu 4950 mama takviyesi dedi banada
Son Ay 420 gr almış
Banada herkes 3 aylık diyince sasiriyo

Evet ya çok fenalar benimki bazen çığlık atıyor heyecan sevinç mutluluk hepsi karışık yavrumda büyüdüklerini görmek her anına şahit olmak çok güzel bir duygu
Yani artık başını dik tutuyomu bizim hala tutamıyo düşüyo
Yaniii uyuyooo diyelimm amaa tabi 2-3 saatte bi acıkıyo gaz bez derkenn illa uyanıyoruzz..
düzene girdimi sizin kaç saatte bi acıkıyor
Daha minik normaldir yüz üstü egzersizleri yapıyor musunuz oda çok faydalı

Kızlar bebeginizin ikinci ay karma asilarini bebeginiz kac gunlukken yaptirdiniz? Saglik ocagi 16 eylule randevu verdi bize ama cok gec olmuyor mu o tarih???
7 Haziran doğumlu 8 ağustosta 2 ay aşıları oldu. Ama 1 ay aşısını 18 temmuzda yaptılardı grevden dolayı 12 gün gibi sarkma oldu 15 güne kadar gecikmesinde sıkıntı yok demişti. Her ay aynısı geçerli mi bilmiyorum çünkü 1. Ayda tek aşı vardı.

Ay bi kere kahkaha attı devamı gelmedi şimdi çığlık atıyor bide mizmizlanirken ehhhhh diye bağırıyor
Yanında olursam otun halisinda 10 dk duruyor
Uuuu diye sesler çıkarıyor
Uykusu varsa açsa memeyi geciktirirsem yandım
Bide şey çok hoşuma gidiyor göğsümü açarken acmami bekliyor izliyor
Büyüyorlar çok güzel bir duygu
Ya bende 2 numara ama hiç panik olmam sevinmem eşim diyor sanki ilk anneliğin
Vallahi hiç heyecanı bitmeyen bir meslek annelik

Senin de 100. Günün kutlu olsun nice mutlu günleriniz olsun
Benimki de tam beşiğe eğilip alacağım zaman emzirme hazırlığı yapıyorum onu görüyor ya ayrı Bi havalara uçuyor

Senin de 100. Günün kutlu olsun nice mutlu günleriniz olsun
Benimki de tam beşiğe eğilip alacağım zaman emzirme hazırlığı yapıyorum onu görüyor ya ayrı Bi havalara uçuyor

Ay canimmmm cok teşekkür ederim
Hepimizin inşallah sağlıkla büyüsünler
Ayyy evet ya eğilirken hemen susması
Surekli ağlama modundan çıkıp ifade etmeye çalışmaları çok guzel
Beni al diyor resmen söyleniyor

Aynen ya çok tatlılar
Evet evet yapıyoruz ilk uyandığında gazı oluyo sonra hallediyoruz 3,5 aylıkdansonra biter diyolar bakalım
Evet biraz daha büyüsün güçlensin rahat rahat tutar başını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…