Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anaaaa emzirsekte aynı oluyo demekki ben bukadarı hiç düşünmemiştim bende daha sık kontrol edeyim ozaman
He ya kızlar dikkat edin kontrol edin. Ama ben şundan supheleniyorum, cumartesi günü diyetisyene gittim diyete başladım. Diyetimde yumurta, yogurt , ayran bol miktarda vardı. Tetikledik galiba çocuğumun alerjisini. Yediklerinize dikkat edin

Bana da doktor 2 3 hafta takip edelim dedi, peynir süt kefir yogurt ayran kuruyemis özellikle de fıstık yeme dedi. Ama alerji doktoruna falan yonlendirmedi. Bir bakalim devam edecek mi dedi ama bilemiyorum tabii. Siz diyet yapmaniza rağmen mi devam etti?

Geçmiş olsun canım hayırlı güzel haberler al inşallah
Amin canım çok sağ ol

sweetgirlcandy sen 120 veriyorsun demi? Az değil mi ya ama senin bebe seni çok zorluyor içmiyor okudum mesajları
Evet 31 Temmuzdan beri 120 cc içiyor. Artırdım geçen gün fazlasını kustu ya da içmedi. Benimki 2 haftada bir falan bi zorluyor içmiyor neden anlamadım

Evet 31 Temmuzdan beri 120 cc içiyor. Artırdım geçen gün fazlasını kustu ya da içmedi. Benimki 2 haftada bir falan bi zorluyor içmiyor neden anlamadım
Benimki de golden goatı çok iyi içiyordu uzun süre içti sonra ne olduysa icmemeye başladı seninki gibi mama değişikliği yapmıştım düzeldi denesene sende belki içer düzenli

Ilk başlarda fazla gelebilir midesi alışmıştır 120ye biraz daha dene yükseltmeyi kussa bile kısa süre içerisinde alışır ınşallah

Benimki de golden goatı çok iyi içiyordu uzun süre içti sonra ne olduysa icmemeye başladı seninki gibi mama değişikliği yapmıştım düzeldi denesene sende belki içer düzenli
Valla benimde aklıma o geliyor kokusunu tadını sevmiyor mu artık diye. Doktorumuz baştan beri içiyorsa sevmeme durumu olmaz demişti. Ama 1 2 gün böyle yapıp sonra düzeliyor. Öyle olsa hiç içmez diye düşünüyorum

Ilk başlarda fazla gelebilir midesi alışmıştır 120ye biraz daha dene yükseltmeyi kussa bile kısa süre içerisinde alışır ınşallah
Yok yok içmiyo. Kussa da veriyordum diğer artırdıklarımda sonradan kusması geçiyordu. Ama bunun 120 sini içip kalanı bırakıyor. Acildeki doktor 120 mi içiyo diye şaşırmıştı 150 içsek naparlar acaba

Yani bence seninki de benimkiyle aynı durum, sanırım artık biraz daha tatlı olan mamaları içmek istiyorlar

Ben kestirdim vallahi hala.ayni benimde sinirlerimi bozuyor
Sakin ol şampiyon bu günlerde geçecek
Ulan ne yalnız kaldık be
Bir an önce geçsin istiyorum bu günleri yine saçma sapan atak mı yaşıyorız nedir anlamadım gece gündüz canıma okuyor
Yok canım ben diyet yapmadım sadece yediklerimi not aldım bide şüphelendiğim üç beş gıda vardı onları yemedim. Ama yine oldu. Bakalım alerji doktoru ne diyecek. Gelişmeleri yazarım buraya

Kizlar bi bakın,benim oglan bu gece bi uyudu bi agladi,bi uyudu bi agladi.aslinda dun gece de boyleydi,gazi vardir dedim geciştirdim.
2 gecedir,yarim saat uyuyo uyaniyo ağliyo, emiyo uyuyo tekraruyaniyo.hamakta salliyorum susuyo,sallamayi birakinca bi sure sonra uyaniyo ağliyo.
Ne o uyudu ne ben uyudum,simdi tamamen uyandirdim
Haftaya doktor kontrolum var ama erkene mi alsam bilemedim?

Bende bilmiyorum canım gece hep memedeydi sabah 4 gibide gaz sıkışması 6 a kadarda surekli salladım simdide uyumak istiyor uyuyamıyor bu seferde geriliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…