Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende bilmiyorum canım gece hep memedeydi sabah 4 gibide gaz sıkışması 6 a kadarda surekli salladım simdide uyumak istiyor uyuyamıyor bu seferde geriliyor
Benimki de gece oyleydi ya,atak mi gaz mi bilmiyorum.gaz gibi degildi de sanki.suan keyfi yerinde halisinda oynuyo.
Gunduzleri cok uslu bi bebek.bikac gundur nolduysa gece uyuyamiyo,gozu kapali agliyo
Noluyo bebelere ,neler oluyor:)

Uyku gerilemesi olabilir mi ki

Baktım şimdi dolap a bir sürü buldum ya 6-9 aylarda boyu 68/74 cm yazıyor. Benim kızım 3 aylık kontrolde 58 cm di. Büyük mü olur sence
Kız yok kışa gircez büyüyorlar jet hızıyla bende alsam 6/9 alırım benimki 61 cm çünkü biraz büyük olması problem olmaz bence dış kıyafet sonuçta

Sende ben gibi kışa dımdızlak girmişsin tebrikler kız

Bende bilmiyorum canım gece hep memedeydi sabah 4 gibide gaz sıkışması 6 a kadarda surekli salladım simdide uyumak istiyor uyuyamıyor bu seferde geriliyor
Bizde saat başı kalktık 5 dk emiyor sonra ağzı kilit mümkün değil açmak,
Evet ya uyumak isteyip uyuyamayınca da acısını bizden çıkarıyorlar
Ben bazen şu müziği açıp arabaya koyup evde tur atıyorum. Her zaman işe yaramıyor ama dene bakalım

Benimki de gece oyleydi ya,atak mi gaz mi bilmiyorum.gaz gibi degildi de sanki.suan keyfi yerinde halisinda oynuyo.
Gunduzleri cok uslu bi bebek.bikac gundur nolduysa gece uyuyamiyo,gozu kapali agliyo
Benim oğlum da üç dört gündür gece gözü kapalı ağlıyo kucağıma alıyorum sarılıyorum emiyo vs derken uyuyor sonra tekrar başlıyo. Ataktır diye düşündüm ben de

Yok benimki hep benimle olacak kucakta cok nadiren 10dk oyun halisinda durur
Bende bilmiyorum harbiden ne oli

Yok benimki hep benimle olacak kucakta cok nadiren 10dk oyun halisinda durur
Bende bilmiyorum harbiden ne oli
Ben oyun halisinda onutuyom bazen bebeyi yarim saatten fazla oynuyo,ama geceler nie boyle oldu ki,uykum cok.
Sen bebek uyudukca uyumaya calis,yoksa kimseye yetemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…