Uzun kollu zibin icine askili zibin giydiyomusunuz iki tane cit citliyi ust uste giydiremiyorum ben ya, citcitsiz uzun kollu ust ya da tulum almam lazim, uzun kollu citcitliyi icine bsy giydirmeden giydiriyorum mecbur, yoksa tulum olunca bende icine atlet niyetine kolsuz ya da kisa kollu citcitli giydiriyorum
Sicak ama bazen elleri yuzu soguk oluyo ya da sicakliyomu acaba onu da anlamadm
Tulum giydirince bende o zibinlardan giydiriyorum icine de uzun kollu zibinin icine ne giydiriyosun? Sapka sart dimi artik banyodan sonra
Bide banyoda da yikasak giydirmek icin cikarmak lazim, yine soguk olucak, bilemedim napicami
Badem sutu findik sutu ya da hindistan cevizi sutu dene, onlari kullaniyorum ben, badem sutu faydali da bildigim kadariyla, findik sutu de kalsiyum kaynagiymis, bu alpro marke var ya migrosta carrefourda fln, pahali ama biraz
Corbalari da kemik suyuna yapmaya calis ordan da fayda olur,
Domates sarimsak baharatlar tahin yumurta falan hep alerji yapabilecek potansiyalde seyler, onlari yememeyi dene sirayla bakalim deneye yanila bulucaz artik,
Vitamin neden almiyosun?
Evt atletsiz bana da usur gibi geliyo ama uzun kullu zibin icine bsy bulamadim giydiricek, en kullanisli sey tulum galiba
Bunlari giydirince de bi sevimli oluyo bebikler ya