Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Siyah giymeyin denme sebebi akıntının rengini takip edebilmek kırmızı olursa tehlikeli olduğu için görebilmek adına siyah giymeyin diyorlar

Kızlar merhaba kan değerlerimde bazı değerler resmen fırlamış durumda bu ne demek

Eklentiler

• C984664D-CDD8-4FC6-8430-49BC44218577.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 73
  • 111CBADA-1D72-4135-81C1-B0C1C1096180.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 73
Evet
Siz ilk kez mi böyle geniş kapsamlı tahlil yaptırdınız yoksa bu ikinci falan mı. Sizin tahliller baya kapsamlı b12 potasyum vs falan
Evet ilk kez bakıldı bukadar kapsamlı. Daha önce iş girişinde vermistim ama bu testler yoktur herhalde

Kızlar merhaba kan değerlerimde bazı değerler resmen fırlamış durumda bu ne demek
canım bunlar telaş edecek bişey değil önceden kızamık gecirmisin rubella dediği o. cmv zaten herkeste pozitif çıkan biseymis daha önce vucuduna enfeksiyon geçirip geçirmediğini bildiriyormus. toksoplazma dediği de çok fazla cig et tüketiminde pozitif çıkıyormuş. et tüketimine dikkat et kedilerin dışkısından yada kumlarindan uzak dur.

Insallah oyledir ben direkt enfeksiyon icin doktora gitsem acaba olurmu
Olabilir bence
Yatmak son aylarda sıkıntı oluyo karnın büyüyor ya Simdi deli deli yatalim bakalım
Aynen bencede zor olur
Yaa cidden okadar rahatmısın elimde olsa sadece sol tarafıma uyuyacağım:)
Valla ilk öğrendiğimden bi sakin dönüyordum anlatamam şimdi bi gör
Igg lerin pozitif olması geçirdiğin anlamına geliyor. Keşke benimde toxo pozitif olaydı

ayy bitti mi gözün aydın benim de 4 tane kaldı
yemin ediyorum ikinci bir totom oldu ve o ödem gibi şiş olan yerler ölümüne kaşınıyo

en kısa sürede normale dönerler umarım
Benim kaşıntı olmadı ama katı bir iğne olduğu için ağrı yapması normalmiş. Sadece birşeyi fark ettim ağrısız hızlı yapıldıysa ertesi gün çok ağrıyor. Yavaş eliyle emdirerek ağrılı iğneyi yapınca ertesi gün ağrı daha az oluyor. İnşallah senin de çabucak biter canımm geçmiş olsun zordu ama bitti

Kızlar iyi akşamlaar kalp atışını duyduk vs doktor bir ay sonra geleceksin aylık kontroller olacak dedi. Her ay kontrol şart mı çünkü özel hastanelerin fiyatları malum. Bu ikili tarama testleri vs ne zaman oluyor bilgisi olan var mı

ikili tarama testi 12. haftasında diye biliyorum canım. benim doktorumda kalp atışını duyduktan sonra üzerinden 4 hafta geçsin dedi ama ben dayanamadım yarın kontrole gidicem.

Çok teşekkür ederim

Olabilir bence

Aynen bencede zor olur

Valla ilk öğrendiğimden bi sakin dönüyordum anlatamam şimdi bi gör

Igg lerin pozitif olması geçirdiğin anlamına geliyor. Keşke benimde toxo pozitif olaydı
Neden peki genelde negatif oluyormuş canım benim neden pozitif anlamını bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…